Αυτό που γίνεται με τον Joker, δεν το έχουν ξαναδεί στην Οdeon Entertainment της Πάτρας.

Μπορεί να έχουν δει "ουρές" σε αρκετές ταινίες που έχουν παιχτεί εκεί στην Veso Mare, όμως τέτοια ροή, με σταθερότητα και την ίδια δυναμική σχεδόν τις καθημερινές, αλλά και τα Σαββατοκύριακα, δεν πρέπει να θυμούνται. 

Δεν τα λέμε όλα αυτά εμείς. Τα λέει και ο υπεύθυνος της Odeon Entertainment Αλέξης Μπιτούνης που όλες αυτές τις μέρες ζει από κοντά αυτό το φαινόμενο που διαδραματίζεται με την συγκεκριμένη ταινία, έχοντας σπάσει όλα τα ρεκόρ στις αίθουσες των κινηματογραφικών αιθουσών, ανάμεσα τους και στην Πάτρα. 

"Πρόκειται πράγματι για ένα φαινόμενο, αυτή η ταινία, από πλευράς προσέλευσης κόσμου" τονίζει μιλώντας στο patrasevents.gr. Tα στοιχεία άλλωστε και οι αριθμοί το μαρτυρούν από μόνοι τους. Η ταινία παίζεται από τις αρχές Οκτωβρίου στις αίθουσες της Odeon στην Πάτρα. Τα εισιτήρια που έχουν κοπεί όλο αυτό το διάστημα μέχρι τις 15 Οκτωβρίου, τις δεκατέσσερις δηλαδή ημέρες που παίζεται το φιλμ, φτάνουν τα 20.000. 

Κρίνοντας από την ροή του κόσμου το νούμερο αυτό πρόκειται μέχρι το Σαββατοκύριακο να έχει ξεπεραστεί. "Είναι σίγουρα ένα ρεκόρ ο αριθμός αυτός των εισιτηρίων. Θυμάμαι αρκετές ταινίες που έχουν έρθει στην Odeon με τόσο μεγάλη προσέλευση κόσμου, όμως ένα τέτοιο νούμερο, μέσα σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αυτό είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει". 


Πιο αναλυτικά σύμφωνα με τα στοιχεία της Odeon για τις μέρες αυτές που παίζεται το Joker, με τον Χοακίν Φοίνιξ, στον ρόλο του πρωταγωνιστή, τα εισιτήρια που κόβονται τις καθημερινές κατά μέσο όρο, κυμαίνονται μεταξύ των 1.700 και των 1.800. Τις Παρασκευές και τα Σαββατοκύριακα ο αριθμός αυτός αυξάνεται και φτάνει τα 2.400 με 2.500. 

Σύμφωνα με τον κ. Μπιτούνη η ροή αυτή του κόσμου, όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα αφού το ενδιαφέρον των θεατών παραμένει μεγάλο. Οπότε είναι σίγουρο ότι ο Joker θα μείνει ως η πιο εμπορική ταινία που έχει παιχθεί ποτέ στην Odeon. Ήδη σε παγκόσμιο επίπεδο η ταινία έχει μπει μέσα στο τοπ 10 των πιο εμπορικών φιλμ της τελευταίας δεκαετίας.