Οδός Λυσίου. Η τοποθεσία που το πρωί είναι γεμάτη με γέλια και φωνές και το βράδυ με χορούς και μουσικές. Προσκεκλημένοι αυτή την Τρίτη (15 Οκτωβρίου 2019) στον νέο αυτό χώρο όπου φιλοξενούνται αναμνήσεις κάθε υφής και έκφανσης, ήταν Ρεπόρτερ, οπερατέρ, φωτογράφοι, δημοσιογράφοι, άνθρωποι που εργάζονται στα ελληνικά μέσα.

Το patrasevents.gr και η Σταματία Καλλιβωκά ήταν εκεί, στην Πλάκα, ώρα 20.00, μαζί με τον Γιάννη Ζουγανέλη, την Ελένη Δήμου, τον Διονύση Τσακνή και τον Λάκη Παπαδόπουλο.

«Η ζωή είναι γυναίκα.», το ίδιο και η Πλάκα, όπου -όπως μας είπαν- έχουν μοιραστεί στιγμές ανά τα χρόνια και οι ίδιοι καλλιτέχνες (μαζί με αγαπημένους τους φίλους,όπως για παράδειγμα τον Αντώνη Βαρδή).

«Φτιάξε καρδιά μου το δικό σου παραμύθι» στον χώρο της Οδού Λυσίου,με υποδοχή γεμάτη ζεστασιά, ποτό και φαγητό πρώτης τάξεως, πρόσωπα με χαμόγελα που κερδίζει κανείς αποχωρώντας από ένα στέκι στο οποίο σε γνωρίζουν με το μικρό σου όνομα. Το επίσημο ποδαρικό αναμένεται σύντομα στα γραφικά στενά της Πλάκας.

Όσο για τη μουσική παράσταση που σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους θύμιζε «σικάτη ροκ με διάχυτο σαρκασμό» ή «κυριλέ αλητεία που αυτοσαρκάζεται γιατί έχει ξεχωριστό στυλ» μετέφερε τον κόσμο σε κλίμα συνάντησης παλιών γνωστών. Φίλων που μοιράζονται τραγούδια από παλιά αγαπημένα, εμπλουτισμένα ωστόσο με σημερινές πινελιές.

Αγκαλιές, χιούμορ, ροκ και θετική διάθεση διαμόρφωσαν αυτή την Τρίτη μια από τις πολλές μέρες που θα έχουμε περάσει σε αυτό το στέκι που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις μπουάτ ενδόξων εποχών της αθηναϊκής νυχτερινής ζωής.

Περιπατητές και οδηγοί, βιαστικοί και αργοπορημένοι είναι καλοδεχούμενοι στον χώρο αυτό που ανοίγει τις πόρτες του για να μας θυμίσει τι εστί διασκέδαση με ποιότητα.

Όσο για τους καλλιτέχνες της καρδιάς μας , μπορείτε να τους απολαύσετε στις επόμενες εμφανίσεις τους- και να γελάσετε με την καρδιά σας όσο θα ροκάρετε. 

Εσείς, πήγατε στην οδό Λυσίου ή ακόμα;