Η Γιάννα Τερζή σε ραδιοφωνική εκπομπή μίλησε για την Eurovision, την κολλητή της φίλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το μυστικό που κρύβει από τον πατέρα της, Πασχάλη Τερζή

Η σχέση της με την Ελένη Φουρέιρα
«Την Ελένη Φουρέιρα δεν την ξέρω προσωπικά. Έχουμε μιλήσει δύο φορές από 30 δευτερόλεπτα. Δεν έχω να αντικρούσω τίποτα στην ερώτηση αν την στήριξε η δισκογραφική περισσότερο απ’ ό,τι εμένα. Η Έλενα Παπαρίζου είναι από τους πρώτους καλλιτέχνες που έφεραν την ποπ στην Ελλάδα με τέτοιο τρόπο. Είχαμε πάθει πλάκα όταν είχε πάρει την πρωτιά στη Eurovision.»

Η κολλητή της φίλη Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Γιάννα Τερζή μίλησε και για την φιλία της με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πάρα πολύ αυθεντικό παιδί. Είναι από τις καλές μου φίλες. Την έχω σαν οικογένεια. Δεν παρακολουθώ το GNTM. Είναι όλα μέρος ενός τηλεοπτικού σόου, κάποια πράγματα είναι μέρος του τηλεοπτικού σόου. Δεν σημαίνει ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι στη ζωή της όπως εκφράζεται στο τηλεοπτικό σόου και, δεύτερον, είναι ένα παιδί με παιδεία και δεν ακυρώνει καθόλου την παιδεία της Ηλιάνας αυτό το πράγμα.»

Ο πατέρας της Πασχάλης Τερζής και το μυστικό που του κρύβει!

«Ο πατέρας μου δεν ήθελε να ασχοληθώ με τα μπουζούκια και τη νύχτα. Δεν καταναλώνω κρέας. Προσπαθώ να σταματήσω και τα γαλακτοκομικά. Θέλω να γίνω vegan! Ο πατέρας μου δεν ξέρει ότι δεν καταναλώνω κρέας! Δεν μένω μαζί με τον πατέρα μου!», είπε η Γιάννα Τερζή.