Τα θέλετε... θα τα δείτε. Αυξάνονται και πληθαίνουν και μάλιστα από εκεί που δεν το περιμένατε, καθώς είχαν αποφασίσει να κάνουν... στροφή.

Σύμφωνα με τον Μελάς Blog μετά όμως από πολλά προβλήματα –για κάποια από τα οποία σαφώς και ευθύνονται- αλλά και αφού βλέπουν ότι μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού θέλει το… ριάλιτί του, αποφάσισαν να στραφούν στον… πατέρα αυτών, ή μάλλον τον «Μεγάλο Αδερφό».

Ναι λοιπόν, είναι γεγονός ότι ο «Big Brother» ετοιμάζεται να επιστρέψει στο τηλεοπτικό τοπίο. Αλλά μην βιαστείτε να πείτε «στον ΑΝΤ1» γιατί θα είστε σε άλλη… συχνότητα. Αν και το κανάλι του Αμαρουσίου είχε αποκτήσει τα δικαιώματά του και ήθελε να το βγάλει, τελικά το κοστολόγιό του στάθηκε αφορμή να μην…!

Σύμφωνα όμως με έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και λίγες ώρες τα δικαιώματα του «Big Brother» για τη χώρα μας ανήκουν πλέον στον ΣΚΑΪ. Ναι, πολύ καλά διαβάστε.

Όπως σας έχω αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στο Newsit.gr από τις αρχές της βδομάδας στελέχη των τηλεοπτικών σταθμών βρίσκονται στις Κάννες, όπου πραγματοποιείται η Έκθεση Τηλεοπτικών Προγραμμάτων. Εκεί λοιπόν «έκλεισε» η συμφωνία του ΣΚΑΪ με την εταιρεία που έχει τα δικαιώματά της και μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου για να βγει στον αέρα στις αρχές της καινούργιας χρονιάς. Βέβαια μην φανταστείτε ότι είναι το ίδιο με αυτό που πρόβαλε παλαιότερα ο ΑΝΤ1 καθώς μετά από πολλά χρόνια παρουσίας του διεθνώς ο «Μεγάλος Αδερφός» έχει εξελιχθεί… σε πολλά.

Σε μία τηλεοπτική σεζόν λοιπόν που το κανάλι του Φαλήρου είπε να αφήσει πίσω το… ριάλιτι παρελθόν του, φαίνεται ότι αναγκάζεται να επιστρατεύσει το «My Style Rocks» αλλά και τον «Μεγάλο Αδερφό» για να παλέψει με το «Greece’s Next Top Model», το «Master Chef» και άλλα εξίσου… πΓιοτικά προγράμματα και να ανεβάσει τις πτήσεις του στους πίνακες τηλεθέασης.

Πηγή newsit.gr