Μια Πατρινή συμμετέχει στο διαγωνισμό φωτογραφίας της Regio Gnosis, ζητώντας likes για να διεκδικήσει βραβείο και δώρα που προβλέπουν οι διοργανωτές. 

Πρόκειται για την Παναγιώτα Καραπιπέρη που τους τελευταίους μήνες ζει και εργάζεται στην Κοζάνη, έχοντας πάει αρκετές φορές στη Θεσσαλονίκη. Ο διαγωνισμός που γίνεται από την Regio Gnosis (Πολιτική / Συνοχής Ε.Ε.), έναν φορέα που σύμφωνα με τo moto του, θέλει να φέρει την Ευρώπη στη ζωή μας, έχει να κάνει με την νέα παραλία της Θεσσαλονίκης. 

Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα πρέπει να βγάλουν μια φωτογραφία από την νέα παραλία της συμπρωτεύουσας και οι νικήτριες εικόνες θα είναι αυτές που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes.

Oι συμμετοχές είναι πολλές και η Πατρινή έβγαλε μία φωτογραφία που αναδεικνύει την εναρμόνιση του γαλάζιου ουρανού με το μπλε της θάλασσας, έχοντας σαν φόντο της την παραλία της Θεσσαλονίκης, το μήκος της και την πολιτεία να απλώνεται στο βάθος. Τα δώρα των νικητών έχουν να κάνουν με φωτογραφικές μηχανές κυρίως, ενώ πρόκειται για τη φάση του διαγωνισμού που λήγει στις 31/10.

Όποιος θέλει να βοηθήσει την Παναγιώτα Καραπιπέρη στην προσπάθεια που θα κάνει μπορεί να πατήσει like εδώ