Την Δήμητρα Ματσούκα φιλοξένησε ο Γιώργος Λιάγκας το μεσημέρι της Τρίτης στο πλατό της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ, όπως αναφέρει το zappit.

Η καλλονή ηθοποιός, που αυτό το διάστημα πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Ωνάσης, τα θέλω όλα», αναφέρθηκε στη δυσάρεστη περσινή εμπειρία σε τηλεοπτική σειρά που προβλήθηκε στο Open.

«Δεν ήξερε τι του γινόταν του καναλιού. Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από την περσινή τηλεοπτική μου εμπειρία. Είχα να κάνω 10 χρόνια τηλεόραση και είπα ναι γιατί το φορμάτ μου άρεσε. Δεν είμαι ευχαριστημένη από τον τρόπο που διαχειρίστηκε τη σειρά το κανάλι. Από που να ξεκινήσω… Από τα social media που όταν ξεκινούσαμε δεν είχαν βάλει καν ανακοίνωση για την πρεμιέρα, έστειλα μήνυμα εγώ, από το ότι δεν παίχτηκε ποτέ μια επανάληψη…» τόνισε η ηθοποιός.

«Σταμάτησαν να πληρώνονται οι άνθρωποι, σταμάτησε η προβολή των επεισοδίων, χαθήκαμε από τον χάρτη. Μας άλλαζαν ώρες χωρίς να το ξέρουμε και εμείς οι ίδιο» πρόσθεσε.

Για την ιστορία να πούμε πως η «Ελεύθερη σχέση», το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσε η Δήμητρα Ματσούκα μαζί με τον Μάριο Αθανασίου σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου, επρόκειτο να ολοκληρωθεί σε 100 επεισόδια, αλλά διακόπηκε οριστικά στις 15 Φεβρουαρίου του 2019 στα 33 επεισόδια