Στο "The Voice" δοκίμασε την τύχη του ο Πατρινός Τάσος Χρυσόπουλος, συγκεντρώνοντας αρκετά καλές κριτικές από τα μέλη της επιτροπής, χωρίς όμως να καταφέρει να περάσει στο παιχνίδι. 

Ο Τάσος Χρυσόπουλος, για όσους δεν θυμούνται, ήταν ο τελάλης του Πατρινού Καρναβαλιού 2019, μεταφέροντας το μήνυμα της χαρούμενης γιορτής σε όλη την πόλη. Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας και τους τελευταίους μήνες αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο της καρδιάς του και να μετακομίσει για μόνιμη εγκατάσταση στην Αθήνα. 

Εκεί τραγουδάει στους δρόμους ως street artist καλλιτέχνης και ψάχνει να βρει την ευκαιρία για να κάνει αυτό που αγαπάει, πάνω στην υποκριτική, αλλά και στο τραγούδι. Στη "The Voice", τραγούδησε με έναν αρκετά όμορφο τρόπο, τη "Σκέψη της τρελής", βγαίνοντας στο πλατό με την κιθάρα του. 

Ωστόσο, κανείς από τους κριτές δεν γύρισε την καρέκλα του, κάτι που κρίνοντας από τα λόγια που του είπαν μετά, είχε να κάνει με τις λεπτομέρειες. Οι κριτές, τον παρότρυναν να ξαναδοκιμάσει την τύχη του, ενώ στην εκπομπή πήγε με τον αδελφό και τη μητέρα του.

Ο ίδιος είναι αποφασισμένος να συνεχίζει να κυνηγά το όνειρο του, έχοντας βρει το δρόμο που θέλει να ακολουθήσει στη ζωή του. 

Εδώ μπορείτε να δείτε όλο το επεισόδιο και περίπου στο 02.08.45 είναι η εμφάνιση του Τάσου Χρυσόπουλου.