Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Olivia Colman, σε συνέντευξή της στους Sunday Times, αποκάλυψε πως κάποτε με τον σύζυγό της, Ed Sinclair, είχαν κλέψει ρολό χαρτί τουαλέτας από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στην διάρκεια φιλανθρωπικής εκδήλωσης.

Η ίδια εξήγησε, την «κλοπή» έκαναν λίγο μετά από μια σύντομη συνομιλία τους με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, το οποίο χαρακτήρισε «αξιαγάπητο», σημειώνοντας ωστόσο πως ο Δούκας του Κέιμπριτζ δεν έχει ιδέα για το «The Crown» και ούτε το βλέπει.

«Μετά ο άντρας μου έκλεψε λίγο χαρτί υγείας απλώς για να λέμε πως το πήραμε από το Παλάτι», λέει η 45χρονη ηθοποιός.

Η Olivia Colman, που υποδύεται την βασίλισσα Ελισάβετ στον νέο κύκλο της σειράς «The Crown» του Netflix, δεν είναι όμως η μοναδική διάσημη που παίρνει κάποιο αντικείμενο ως ενθύμιο από το Παλάτι, αφού στο παρελθόν πολλοί ακόμη διάσημοι έκαναν κάτι παρόμοιο ή γενικά κάποια «αταξία».

Το 1965 ο John Lenon είχε υποστηρίξει πως κάπνισε χασίς με τους Beatles σε τουαλέτα του παλατιού πριν από μια βράβευσή τους από τη βασίλισσα. Αργότερα ο George Harrison είπε ότι απλώς κάπνισαν τσιγάρα. Το 1998 η παρουσιάστρια Ντενίς Βαν Ούτεν πήρε ένα τασάκι και ένα κουτί για χαρτομάντιλα, αλλά αναγκάστηκε να τα επιστρέψει με μια απολογία. Το 2002 η Emma Bunton των Spice Girls είπε ότι έκλεψε μια πινακίδα από τις γυναικείες τουαλέτες, ενώ χαρτί υγείας παραδέχθηκε πως πήρε και ο Πιρς Μόργκαν για να το προσθέσει στη συλλογή του με ρολά τουαλέτας από «διάσημα» σπίτια.