Στην Πάτρα βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την περιοδεία που έκανε σε Ακράτα, Αίγιο και Τριταία.

Μάλιστα μετά από μία ιδιαίτερα κουραστική μέρα δεν έχασε την ευκαιρία να γνωρίσει την Πάτρα... by night και να κάνει μία βόλτα στην Ρήγα Φεραίου, πηγαίνοντας για ένα ποτό, συνοδευόμενος από φίλους και στελέχη του κόμματος. 

Άνετος, επικοινωνιακός και οικείος, αρκετά φιλικός προς όλους, παρά την κούραση του, έβγαλε αρκετές φωτογραφίες με όσους του το ζήτησαν, ενώ σχημάτισε και την καλύτερη άποψη για την νυχτερινή Πάτρα, λέγοντας στους ανθρώπους του περιβάλλοντος του ότι είναι μία πόλη γεμάτη από ζωή και νιάτα. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η περιοδεία του στην Αχαΐα και στην Πάτρα, με φόντο το κεντρικό συνέδριο του κόμματος, πιθανότατα τον ερχόμενο Μάρτιο, κορυφώνεται απόψε με την κεντρική συγκέντρωση που θα έχει μορφή λαϊκής συνέλευσης και θα γίνει στην πλατεία Τριών Συμμάχων, στις 7 το απόγευμα.

Στην Τριών Συμμάχων θα στηθεί μία κυκλική εξέδρα, με τον πρώην πρωθυπουργό να συνομιλεί με τον κόσμο, τους φίλους και τα μέλη του κόμματος.