Για ακόμα μια φορά, η Δύναμη Πατρών θα δώσει το παρόν σε μια μεγάλη διοργάνωση του Ταεκβοντο στη χώρας μας, αυτή του G1 - Greece 0pen  που θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο της Κανήθου στη Χαλκίδα από τις  18 έως 20 Οκτωβρίου 2019.

Οι αθλητές του πατρινού συλλόγου θα αγωνιστούν ανάμεσα σε περισσότερους από 800 αθλητές και αθλήτριες από 31 χώρες θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους για διάκριση και απόκτηση βαθμολογούμενων πόντων που προσμετρούν στην πανελλήνια και παγκόσμια κατάταξη.

Το σωματείο της πόλης μας έχοντας πραγματοποιήσει μια σκληρή περίοδο προετοιμασίας που περιελάμβανε προπονήσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, και ολοκληρώθηκε με το δεκαήμερο μαραθώνιο προπονήσεων από τον Ιρανό προπονητή Jalal Khodami, θα παρατάξει 8 αθλητές στις κατηγορίες  Παίδων - Κορασίδων, Εφήβων - Νεανίδων και Ανδρών – Γυναικών υποσχόμενο δυνατές εμφανίσεις. Άλλωστε τα αποτελέσματα  του πρώτου της διεθνή αγώνα της σεζόν στο Albania G1 όπου η αποστολή της δύναμης ανταμείφθηκε με ένα χρυσό, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο, μαρτυρούν πως η σκληρή δουλειά του συλλόγου αποδίδει καρπούς.

Συγκεκριμένα οι αθλητές που θα αγωνιστούν σε κάθε κατηγορία:

Παίδων - Κορασίδων : Συνοδινού Δήμητρα -41kg

Εφήβων – Νεανίδων: Παπακωνσταντίνου Σταμάτης -48kg , Βαχαρίκος Ιπποκράτης -59kg, Κονταξή Ήλια -63kg.

Ανδρών – Γυναικών : Αγγελοπούλου Κατερίνα -49kg ,Παπακωνσταντίνου Γλυκερία -53kg , Νασοπούλου Ρέα -62kg , Σοφοτάσιος Αργύρης -74kg.

Την ομάδα θα συνοδεύσουν οι δύο προπονητές του συλλόγου, Ξενοφών και Γιώργος Σταύρακας.