Το MVP Fitness Club άνοιξε πριν λίγο καιρό στην Πάτρα και ήδη συζητιέται.

Από την πρώτη στιγμή, ο κόσμος της πόλης, ενδιαφέρθηκε να μάθει τις υπηρεσίες του κι αν είναι αυτό το γυμναστήριο, που θα τους... αλλάξει τη ζωή.

Πρόκειται για ένα νέο εξειδικευμένο χώρο, που προσφέρει προπονητικά προγράμματα που βελτιώνουν τη φυσική κατάσταση και προάγουν την υγεία. Απευθύνεται σε άτομα που αγαπούν την άσκηση και επιθυμούν να απολαύσουν τα οφέλη της.

Όμως, πέρα από τις αίθουσες αεροβικής εκγύμνασης, την αίθουσα crossfit, spinning, τη σάουνα-χαμάμ και όλα τα υπόλοιπα που διαθέτει, έχει μεγάλη σημασία να μάθουμε ποιος "ευθύνεται" για αυτά που εμείς απολαμβάνουμε.


Ιδιοκτήτης του MVP Fitness Club είναι ο Βαγγέλης Γκόλιας. Ένας ανήσυχος (με την καλή έννοια), άνθρωπος, που θέλει συνεχώς να εξελίσσεται. Δεν μένει στάσιμος και δεν επαναπαύεται.

Είναι απόφοιτος πολιτικός μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών με master στην αντισεισμική μηχανική των κατασκευών, ενώ σπούδασε Msc Περιβαλλοντικός Σχεδιασμός Έργων Υποδομής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο.

Από το 1996 ασκεί αδιαλείπτως το επάγγελμα του πολιτικού μηχανικού με πλήθος μελετών – κατασκευών ιδιωτικών έργων.  

Έχοντας επιχειρηματικό μυαλό, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί με το κομμάτι των επιχειρήσεων.

Το 2011, ίδρυσε με τον πολύ καλό του φίλο Λάζαρο Μιχαλόπουλο το GYM FACTOR, ένα γυμναστήριο που ξεχώρισε αμέσως και αγαπήθηκε πολύ από όλους τους Πατρινούς και τους φοιτητές που σπουδάζουν στην πόλη.

Η εξέλιξη του GYM FACTOR είναι το MVP Fitness Club, ένας πλήρως ανακαινισμένος χώρος με  τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό της εταιρίας TECHNOGYM, JORDAN και MATRIX.

Μπορεί το γυμναστήριο που στεγάζεται στην Έλληνος Στρατιώτου 25 και Ιωαννίνων 18, να είναι το τελευταίο του επιχειρηματικό εγχείρημα, ωστόσο πριν από αυτό είχε ήδη ασχοληθεί με αυτόν τον τομέα.

Είναι ιδιοκτήτης επιχείρησης στην εταιρεία Coffee Island με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ταυτόχρονα ιδιοκτήτης της εταιρείας Defence Group Security.


Το MVP Fitness Club, έφερε στην Πάτρα, κάτι πιο σύγχρονο και διαφορετικό από τα υπόλοιπα.

Σας είπαμε πριν, ότι δεν μένει στάσιμος και μάλιστα έχει μεγαλεπήβολους στόχους για τα γυμναστήρια. Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι σκέψεις για επέκταση και σε άλλες περιοχές της Πάτρας, αλλά και εκτός Πατρών, είναι πολύ κοντά στην υλοποίηση.

Με αυτόν τον τρόπο, επιθυμεί να αναπτύξει την επιχείρηση που ξεχωρίζει και να δώσει τη δυνατότητα σε περισσότερο κόσμο να ανακαλύψει την ουσία της άθλησης.