Η Έλενα Ράπτη μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τον γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

Η βουλευτής της ΝΔ, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας στις 19 Μαΐου υπό άκρα μυστικότητα, γεγονός που έκανε γνωστό η ίδια στα μέσα του Αυγούστου μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Instagram, ξαφνιάζοντας τους followers της. Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη η ίδια αποκάλυψε, ότι όλα έγιναν όπως τα ονειρεύτηκε, μαζί με τον αγαπημένο της και τους συγγενείς και φίλους τους.

Η Έλενα Ράπτη είπε χαρακτηριστικά: «Νομίζω το είχα πει από παλιά ότι, όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτώ, δε θα το μοιραστώ, γιατί για εμένα ο γάμος είναι μια προσευχή. Ήθελα να την μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπό μου και την οικογένειά μας. Ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα να απασχολήσω με ένα θέμα της ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Οπότε μετά μέσα στο καλοκαίρι κοντά στις ημέρες της Παναγίας που ήταν όλα ήσυχα το ανακοινώσαμε.

Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι η ευλογία του μυστηρίου μάλλον. Για να επιλέξεις ένα σύντροφο πρέπει να είναι ιδανικός, να είναι αυτός που ταιριάζει περισσότερο κοντά όνειρο που είχες. Τώρα το ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη σχέση και προχώρησα σε γάμο. Ο Κίμων ήταν ο "φύλακας άγγελός" μου.

Μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει και να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά… Ο Κίμωνας προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα. Δεν προέρχεται από χώρο που είναι κομμάτι της ζωής του η δημοσιότητα. Συνωμότησαν όλα για να γνωριστούμε. Ήμασταν μαζί έναν χρόνο. Ήταν γραφτό να γίνει».

Η βουλευτής της ΝΔ μίλησε για τον γάμο της που έγινε υπό άκρα μυστικότητα και εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει σύντομα μητέρα.


faysbook.gr Η Έλενα Ράπτη μιλά αποκλειστικά στο Πρω1νό για το γάμο της