Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένουν οι φίλοι του σινεμά την ταινία "Ευτυχία" που αποτελεί ένα αφιέρωμα στη ζωή της μεγάλης στιχουργού του λαϊκού τραγουδιού, Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου. 

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου και ήδη το πρώτο τρέιλερ βγήκε στον αέρα. Στον ρόλο της Ευτυχίας πρωταγωνιστεί η Καρυοφιλιά Καραμπέτη, ενώ στο πλευρό της θα είναι και η Πατρινή ηθοποιός Λίλα Μπακλέση

Το φιλμ σε σκηνοθεσία του Άγγελου Φραντζή και σενάριο της Κατερίνας Μπέη αφηγείται την συναρπαστική ζωή της μεγάλης Ελληνίδας στιχουργού Παπαγιαννοπούλου, η οποία άφησε ανεξίτηλο το σημάδι της στο λαϊκό τραγούδι με πασίγνωστα κομμάτια όπως τα:«Περασμένες μου αγάπες», «Όνειρο απατηλό», «Είμαι αϊτός χωρίς φτερά» και πολλά άλλα.

Η «Ευτυχία», αντλεί έμπνευση από τα πάθη και τις αδυναμίες αυτής της πληθωρικής, αντισυμβατικής και πρωτοπόρου γυναίκας. Η μοναδική της προσωπικότητα αποτυπώθηκε στους στίχους της που έγιναν μερικές από τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες του λαϊκού τραγουδιού. 

Στο πλάι αυτής της αυθεντικής καλλιτέχνιδας στέκονταν οι πιο κοντινοί της άνθρωποι χάρη στους οποίους κατόρθωνε να ισορροπεί το δημιουργικό της δαιμόνιο με την αιρετική -για την εποχή- προσωπικότητα και ζωή της.

Τους ρόλους αυτούς αναλαμβάνουν οι Ντίνα Μιχαηλίδου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Θάνος Τοκάκης, Παύλος Ορκόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λίλα Μπακλέση, Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Δρακόπουλος.

Δείτε το τρέιλερ: 


ΕΥΤΥΧΙΑ - Teaser Trailer