Λίγους μόλις μήνες μετά την περασμένη του εμφάνιση στην Πάτρα, καταφθάνει και πάλι ο ιδιαίτερα αγαπητός τραγουδιστής Διονύσης Σχοινάς ανανεωμένος, γεμάτος ενέργεια και κέφι για να διασκεδάσει και να ξεσηκώσει την Πατρινή νεολαία και όχι μόνο., ο Διονύσης Σχοινάς θα εμφανιστεί live το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 σε ένα μουσικό event όπου μαζί του θα είναι και ο Κώστας Λαινάς.

Ο 50χρονος τραγουδιστής που είναι και σύζυγος της Καίτης Γαρμπή, πρωτοξεχώρισε στα μέσα του ’90 κάνοντας μεγάλες επιτυχίες όπως το «Μου ταιριάζεις» ενώ τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δριμύτερος με πολύ μεγάλα σουξέ όπως «Το καλοκαίρι», «Το πάρτι μας» σε μουσική Φοίβου, κ.α.

Τα τραγούδια του Διονύση Σχοινά μαζί με το νεανικό του look, την απίστευτη ενέργεια του και το κέφι του απογειώνουν κάθε live μουσική εμφάνιση του!

Το Apotheosis Stage,λοιπόν σε συνεργασία με την Harris The Events και τον Χάρη Παναγόπουλο  και ο Διονύσης Σχοινάς(με όλο το σχήμα του από Αθήνα) μας προσκαλούν σε ένα μεγάλο πάρτυ αυτό το Σάββατο 19.10.19 και μας υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά!

Μας έχουν συνηθίσει σε μοντέρνα και πρωτοποριακά πράγματα.

Apotheosis stage : Ηρώων Πολυτεχνείου & Αιγύπτου 1

Τιμή εισόδου: 10ε/1ποτό

Τηλ. κρατήσεων:2614 003080,6937 144 344