Ο γνωστός Βρετανικός Φορέας Πιστοποίησης TQUK ( Training Qualifications UK) , που εκπροσωπείται στην Ελλάδα από την εταιρία BritQual, πιστοποιώντας την αρτιότητα των δομών, το αναβαθμισμένο περιεχόμενο των προγραμμάτων σπουδών και το υψηλό επίπεδο διδακτικού προσωπικού του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη, προχώρησε σε στρατηγική συνεργασία με το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη για όλες τις βαθμίδες της παρεχόμενης εκπαίδευσής του!

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο TQUK είναι προτεινόμενος εφέτος για το FAB 2019 (Federation Awarding Bodies) με 3 βραβεία λειτουργίας και ποιότητας, συμπεριλαμβανόμενου του κορυφαίου “ Awarding Organisation of the Year”!

Όλες οι ειδικότητες που λειτουργούν στο ΙΙΕΚ Βέργη είναι πιστοποιημένες από τον ΤQUK και οδηγούν στην απόκτηση Βρετανικού Διπλώματος με παγκόσμια αναγνώριση, ισοδύναμο επιπέδου 6 ( Advanced Professional Diploma Level 6 equivalent).

Έτσι οι σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος Βέργη μέσα σε 2 χρόνια θα μπορούν να αποκτήσουν δύο ισχυρά διπλώματα, το ελληνικό κρατικό δίπλωμα του ΕΟΠΠΕΠ και το Βρετανικό δίπλωμα του TQUK εξασφαλίζοντας ένα μοναδικό βιογραφικό και τη δυνατότητα συνέχισης των σπουδών τους τόσο στο βρετανικό εκπαιδευτικό σύστημα όσο και σε όλο τον κόσμο.

Επιπρόσθετα, μετά τα 2 πρώτα έτη σπουδών, οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν 1 ακόμα έτος σπουδών στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ Βέργη και να αποκτήσουν μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ισοδύναμο επιπέδου 7 ( «Post Graduate Diploma Level 7 Equivalent»).

Η συμφωνία ισχύει ήδη από το νέο ακαδημαϊκό έτος που ξεκινάει τώρα, απευθύνεται όμως και στους απόφοιτους σπουδαστές.

Όλα τα προγράμματα θα πραγματοποιηθούν στην ελληνική γλώσσα.