Η τραγουδίστρια Gwen Stefani θα τιμηθεί με το Fashion Icon Award (Βραβείο Ειδώλου της Μόδας) τη βραδιά απονομής των People’s Choice Awards, στις 10 Νοεμβρίου. Η βραβευμένη τρεις φορές με Grammy τραγουδίστρια δημιούργησε μια σειρά από brand ρούχων και αξεσουάρ, μεταξύ άλλων τα L.A.M.B., Harajuku Lovers και τα γυαλιά ηλίου gx Gwen Stefani.

«Είναι απίστευτη τιμή που θα λάβω το φετινό Fashion Icon Award στα βραβεία του E! People’s Choice» δήλωσε η τραγουδίστρια. «Ως καλλιτέχνης, μουσικός και επιχειρηματίας, βλέπω τη μόδα ως δημιουργική διέξοδο για να εκφράσω την προσωπικότητα και την τέχνη μου. Είμαι ευγνώμων που θα παραλάβω αυτό το βραβείο και θα συνεχίσω να εμπνέομαι από εκείνους που ξεχωρίζουν και υιοθετούν μοναδικό, προσωπικό στυλ».

Η Gwen Stefani είναι μία από τις τραγουδίστριες που πέρασαν επιτυχώς από την καριέρα στη μουσική στην ενασχόληση με τη μόδα. Οι μάρκες της καταγράφουν κέρδη πάνω από ένα δισεκατομμύριο δολάρια σε λιανικές πωλήσεις. «Η Gwen Stefani έχει εξελίξει την επιτυχία της από τον τομέα της μουσικής στον χώρο της μόδας με πολυάριθμες δημοφιλείς μάρκες lifestyle και είμαστε περήφανοι που την βραβεύουμε για όλα τα επιτεύγματά της” ανέφερε η Jean Neal υπεύθυνη ζωντανών προγραμμάτων του τηλεοπτικού δικτύου E!, το οποίο διοργανώνει τα People’s Choice Awards 2019.

Η τελετή απονομής των βραβείων θα διεξαχθεί στο Barker Hangar στη Σάντα Μόνικα στην Καλιφόρνια την Κυριακή 10 Νοεμβρίου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ