Full in love είναι αυτή την περίοδο δύο ηθοποιοί με καταγωγή από την Πάτρα και την Αχαΐα.  

Ο λόγος για την Λένα Δροσάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη, δύο από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς τους, οι οποίοι όχι μόνο είναι μαζί, αλλά πλέον δεν κάνουν κάτι για να κρύψουν την σχέση τους, μιλώντας ανοικτά για αυτή. 

Άλλωστε και γιατί να κρύβονται τα παιδιά, δεν κάνουν κάποιο έγκλημα, μαζί είναι και αγαπιούνται, ενώ ως γνωστόν ισχύει και αυτό που λέει ο λαός. Ο έρωτας και ο βήχας δεν κρύβονται.

Έτσι ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο "Πρωινό" και στην Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο είναι αρκετά καλά στην προσωπική του ζωή και νιώθει ευλογημένος που γνώρισε την σύντροφο του Λένα Δροσάκη. 

"Δεν κρύβομαι, αφήνω αυτό που ζω να το γευτώ" τόνισε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός που στην Πάτρα απολαύσαμε και στην παράσταση του "Προμηθέα Δεσμώτη" στην παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Πάντως, το πρώτο βήμα στην αποκάλυψη της σχέσης του, αξίζει να αναφέρουμε ότι το είχε κάνει η Λένα Δροσάκη όταν το περασμένο καλοκαίρι είχε ανεβάσει μια ανάρτηση για τα γενέθλια του αγαπημένου τους στην οποία δεν έκρυβε τα συναισθήματα της, δείχνοντας ότι ο έρωτας της έχει ανθίσει και ότι μόνο "Όνειρο Καλοκαιρινής Νυκτός" δεν είναι, όπως η παράσταση στην οποία έπαιζε. 

Να θυμίσουμε ότι τη Λένα Δροσάκη τηλεοπτικά την βρίσκουμε στην σειρά του Alpha "Έρωτας μετά" και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στην σειρά του Ant1 "Aν ήμουν πλούσιος". Τέτοια θέλουμε να ακούμε. Γιατί τι χρειάζεται ο κόσμος για να γίνει καλύτερος; Ούτε αν, ούτε πλούτη. Μόνο αγάπη και έρωτα! Πόσο μάλλον όταν αυτός ο έρωτας έχει να κάνει με δύο "κοντοχωριανούς" σαν την Λένα και τον Αλέξανδρο.