Εφιαλτική νύχτα πέρασε τα μεσάνυχτα μια ηλικιωμένη γυναίκα στο Λαγονήσι, όταν δύο κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο σπίτι της στην οδό Διοφάνους για να την ληστέψουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες μπήκαν στην οικία της 78χρονης γυναίκας από την πόρτα της μονοκατοικίας, την οποία έσπασαν με δυνατές κλωτσιές. Μόλις κατάφεραν και την έριξαν οι ληστές χτύπησαν την ηλικιωμένη προκειμένου να μην φέρει αντίσταση, την φίμωσαν και εν συνεχεία έκαναν φύλο και φτερό το σπίτι προκειμένου να εντοπίσουν τη λεία τους. Ωστόσο, το μόνο που κατάφεραν να πάρουν ήταν 10 ευρώ! και κάποια κοσμήματα, συνολικής αξίας 300 ευρώ.

Στιγμές αργότερα, η 78χρονη γυναίκα κατάφερε να λυθεί και έτρεξε στους γείτονες οι οποίοι με την σειρά τους κάλεσαν την ΕΛ.ΑΣ για το περιστατικό.

Ωστόσο, η ληστεία στο Λαγονήσι δεν ήταν η μόνη που σημειώθηκε το τελευταίο 24ωρο. Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής ένα ηλικιωμένο ζευγάρι έπεσε και αυτός θύμα ληστείας από αγνώστους. Οι δράστες εισέβαλαν με όπλα στην οικία του και αφού τον χτύπησαν τον σύζυγο, άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό που εντόπισαν και τράπηκαν σε φυγή.