Το κάτι άλλο έγινε στο opening του Omnia Downtown, το βράδυ της Παρασκευής, στην Πάτρα. 

Το club που κάνει φέτος για πρώτη φορά την εμφάνιση του στην νυχτερινή ζωή της πόλης έκανε την καλύτερη δυνατή αρχή, γεμίζοντας από κόσμο που δεν σταμάτησε να χορεύει. Η ατμόσφαιρα ήταν γιορτινή και το κλίμα που επικρατούσε ταίριαζε απόλυτα στις συνθήκες που απαιτεί μία λαμπερή πρεμιέρα.

Δροσερές και όμορφες παρουσίες, αστραφτερά ντυσίματα και ένα mood για ξέφρενη διασκέδαση που πραγματικά κράτησε μέχρι το πρωί πήγαζε μέσα από την όλη ατμόσφαιρα του club που από την πρώτη εικόνα που έδωσε στους φίλους του έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει αυτό το διαφορετικό που επιζητά η νυχτερινή ζωή της Πάτρας. 

Αυτό που μας έκανε εντύπωση και που έδινε μια άλλη αίσθηση στον χώρο ήταν οι υπέροχες ζωγραφιές που κοσμούσαν τους τοίχους του club από κάθε πλευρά του κτιρίου, αλλά και τα φώτα του που έπαιζαν μεταξύ τους με έναν αρμονικό και ταυτόχρονα εκρηκτικό τρόπο, αντίστοιχα με τον ρυθμό που έδινε η μουσική. 

Οι νότες έτσι σκορπίζονταν στον αέρα και έμοιαζαν να χάνονται στα φωτιστικά εφέ τα οποία σίγουρα ξεσήκωσαν τον κόσμο και έδωσαν το κάτι παραπάνω στην "πρεμιέρα". 


Εξάλλου, η μουσική από τα decks του καταστήματος ήταν αρκετά τονωτική και είχε πολλή ρυθμό.

Ξεκινώντας αρχικά με dance κομμάτια και περνώντας ύστερα στο ελληνικό ρεπερτόριο, πάντα όμως με υπέροχες εναλλαγές και σε ύφος που σου έδινε το σύνθημα για να χορέψεις, ικανοποιώντας ταυτόχρονα όλα τα γούστα. 

Σε γενικές γραμμές το Omnia Downtown θύμισε σε πολλά τα μεγάλα ευρωπαϊκά club του είδους του και με το opening έκανε ένα δυναμικό ξεκίνημα στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας.  

Δείτε φωτογραφίες από το fan page του Omnia στο facebook.