Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, η Χαρά Βέρρα. Η τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της στην Τατιάνα Στεφανίδου και έκανε προσωπικές αποκαλύψεις. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στους γάμους της, που δεν άντεξαν στον χρόνο, ενώ μίλησε ανοιχτά για την ευτυχία που βιώνει στο πλευρό του… κουμπάρου της.

Η Χαρά Βέρρα έχει μια ιστορία αγάπης διαφορετική από αυτές που έχουμε συνηθίσει να ακούμε. Η τραγουδίστρια σήμερα δηλώνει πραγματικά ευτυχισμένη, ολοκληρωμένη. Μάλιστα, με τον σύντροφό της, Σπύρο, ετοιμάζονται να παντρευτούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Ο… αντισιμβατικός έρωτάς τους δυναμώνει χρόνο με το χρόνο, με την ίδια να είναι στα καλύτερά της.

«Είμαστε και κουμπάροι και ζευγάρι. Τον λατρεύω και με λατρεύει….» , δήλωσε η ίδια στην κάμερα της εκπομπής.


Ο Χαρά Βέρρα στο "Μαζί σου Σαββατοκύριακο"

«Τον κουμπάρο τον είχα στο σχήμα, ήταν ο πληκτράς μου. Τότε, η γυναίκα του έμεινε έγκυος και ο άντρας μου τότε μου είπε να βαφτίσουμε το παιδί τους… Στη συνέχεια έληξε ο γάμο μου και μετά από αρκετό διάστημα έφυγε εκτός Ελλάδας και η γυναίκα του Σπύρου. Άφησε το παιδί 5,5 χρονών… Με το παιδί έχω ένα δέσιμο που δεν είχα με τα δικά μου παιδιά όταν ήταν μικρά…

Ότι επέλεξε ο Σπύρος να πάρει την επιμέλεια του παιδιού και να μην του αφήσει στη μαμά του για να κάνει τη ζωή του εμένα με γοήτευσε… Από την πρώτη στιγμή του είπε του παιδιού ο Σπύρος: «Εγώ με τη νονά είμαστε ζευγάρι και θα σε μεγαλώσουμε μαζί». Το παιδί με λάτρευε από πριν, γιατί ήμουν πολύ κοντά… Είναι πάρα πολύ καλό παιδί, πολύ ήρεμο… Δεν έχουμε παντρευτεί ακόμα, λέμε να το κάνουμε τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Θα έχουμε καθαρίσει με τα διαζύγιά μας… Είμαι παραδοσιακή γυναίκα και το θέλω για το παιδί…», είπε χαρακτηριστικά.


Η Χαρά Βέρρα στο "Μαζί σου Σαββατοκύριακο"