Η Μίνα Αδαμάκη σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως κατάφερε να σπουδάσει υποκριτική κρυφά από τους γονείς της και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ.

«Κανένας από τους γονείς μου δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι υπάρχει γονιός ακόμα και σήμερα που θα πει στο παιδί του «πήγαινε να γίνεις ηθοποιός». Έπρεπε να βρεθώ στην Αθήνα για να σπουδάσω οτιδήποτε. Τους είπα ότι θέλω να σπουδάσω Νομικά. Μπήκα ευτυχώς στη Νομική, δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Τρία χρόνια σπούδαζα χωρίς να μάθουν τίποτα.

Όταν το έμαθαν πέρασαν άσχημα εκείνοι. Ο πατέρας μου έπαθε σοκ, η μητέρα μου ήθελε να λιποθυμήσει αλλά το ξεπέρασε. Όχι ο πατέρας μου δεν ήρθε να με δει στο θέατρο, δεν ήθελε» ανέφερε η ηθοποιός, η οποία μίλησε και για την προσωπική της ζωή. Όπως δήλωσε ο γάμος ήταν κάτι που πίστευε πάντα ότι θα την πίεζε και είναι ευτυχής που δεν το έκανε: «Πίστευα ότι δεν θα είμαι ποτέ ευτυχής μέσα σε ένα γάμο. Είμαι ευτυχής που δεν το σκέφτηκα. Με πιέζουν αυτά τα πράγμα. Άλλωστε η οικογένεια πιστεύω ότι είναι ικανή για τα καλύτερα και για τα χειρότερα», είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό του ΑΝΤ1.


faysbook.gr Μίνα Αδαμάκη