Το Instagram, σήμερα, αποτελεί εργασία για πολλούς. Κάποιοι, μάλιστα, καταφέρνουν να βγάζουν μια περιουσία μέσα από τις αναρτήσεις τους.

Η Αντράα Αμπέλι από τη Ρουμανία είναι μία από αυτές. Σε αντίθεση με άλλους instagrammers έχει ιδιωτικό προφίλ, μετρώντας πάνω από 3 εκατ. ακολούθους. Η 35χρονη μοιράζεται σχεδόν γυμνές φωτογραφίες της, δείχνοντας το σώμα της που αποτελεί αποτέλεσμα πλαστικών επεμβάσεων. Όπως ισχυρίζεται, από τις αναρτήσεις βγάζει κάτι παραπάνω από 1,3 εκατ. ευρώ τον χρόνο!

Η 35χρονη, που ζει στο Βουκουρέστι, υποστηρίζει ότι η ειλικρίνειά της την κάνει τόσο δημοφιλή στο Instagram. «Προσπαθώ πάντα να συνδυάζω το χιούμορ και τη σεξουαλικότητα για να δημιουργώ ένα διασκεδαστικό περιεχόμενο». Μάλιστα, η Αντρέα δεν βγάζει χρήματα μόνο από το Instagram, καθώς προσφέρει αποκλειστικό περιεχόμενο σε άλλη πλατφόρμα για περίπου 6,40 ευρώ τον μήνα.


Αν και πολλοί τρελαίνονται να βλέπουν φωτογραφίες της, υπάρχουν και εκείνοι που στάζουν φαρμάκι. Οπως δήλωσε στο news.com.au: «Το χειρότερο σχόλιο που έχω λάβει είναι ένα άτομο που μου έγραψε ότι πρόκειται να καώ στην κόλαση, και όταν το κάνω, θα μυρίσει σαν πλαστικό».