Το Patras Street Food Festival ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένο ως μία διοργάνωση που έγινε για πρώτη φορά στην Πάτρα. 

Πάνω από 15.000 επισκέπτες υπολογίζεται, σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις, πως πέρασαν το διήμερο της διοργάνωσης από τον κήπο της Apotheosis και σίγουρα αν ο καιρός δεν μας τα χάλαγε και γίνονταν οι εκδηλώσεις της τρίτης ημέρας ο αριθμός αυτός κρίνοντας από την ροή του κόσμου θα αυξανόταν και θα πλησίαζε πιθανότατα τις 20.000. 

Η διοργάνωση αυτή, όπως ήδη έχει γραφτεί ήρθε για να αναδείξει πόσο ανάγκη έχει αυτή η πόλη από νέες ιδέες και πόσο διψούν οι Πατρινοί για καινούργια πράγματα. Ο Δημήτρης Φάκαλος που μαζί με την Νάντια Κωνσταντινίδη και τον Γιάννη Ροδόπουλο διοργάνωσαν υπό την αιγίδα του ΣΚΕΑΝΑ, αυτό το φεστιβάλ μιλώντας στο patrasevents.gr τόνισε τα εξής: 

"Το φεστιβάλ αγκαλιάστηκε από την Πάτρα και είμαστε ευγνώμονες σε όλους τους επισκέπτες που πέρασαν την πύλη και ήρθαν για να μας τιμήσουν με την παρουσία τους. Τους ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας γιατί είναι μία αναγνώριση της προσπάθειας που κάναμε.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλες αυτές τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην διοργάνωση και απέδειξαν με τις υπηρεσίες που πρόσφεραν την υψηλή ποιότητα που τις διακρίνει, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το επίπεδο και το κύρος της πρωτοβουλίας αυτής. Θεωρούμε ότι πλέον άνοιξε ο δρόμος για να γίνει το Patras Street Food Festival θεσμός για την εστίαση της πόλης". 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήδη ο ΣΚΕΑΝΑ που είχε την αιγίδα αυτής της διοργάνωσης ετοιμάζεται για τις επόμενες δράσεις που έχει ορίσει στον φάκελο του Visit Patras, με στόχο την εξωστρέφεια και την ανάπτυξη πρωτοβουλιών για την προσέλκυση τουριστών. Η επόμενη δράση, σύμφωνα με τα όσα αναρτήθηκαν στο facebook, αφορά ένα τριήμερο χωρίς αυτοκίνητα και οχήματα στο κέντρο της πόλης, κατά την διάρκεια του Πατρινού Καρναβαλιού. Ενδιαφέρον ακούγεται.