Στην Φωλιά των Κου Κου μίλησε, το πρωί της Παρασκευής, ο Χρήστος Λούλης λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία της πολυσυζητημένης ταινίας «Ενήλικοι στην αίθουσα» που πρωταγωνιστεί, όπως αναφέρει το zappit.

Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για την πρόταση που δέχθηκε να βρεθεί στο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» αλλά και τις παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει για τη Ζέτα Μακρυπούλια.

«Δεν φαντάζεστε πόσοι άνθρωποι με έχουν βρίσει για τις εκείνες δηλώσεις για την Ζέτα Μακρυπούλια και πόσοι μου έχουν πει συγχαρητήρια. Κάτι το οποίο είναι άδικο. Δεν λέω πως δεν τις είπα αλλά αδίκησα την αλήθεια μου» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Λούλης.

Όσον αφορά τις «Άγριες Μέλισσες», που σημειώνουν υψηλά ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης, σημείωσε: «Μου είχαν πει να είμαι αλλά δεν μπορούσα λόγω του θεάτρου. Δεν μπήκα καν στη διαδικασία να μάθω για ποιο ρόλο με ήθελαν γιατί μόλις τους είπα το πρόγραμμα μου, καταλάβαμε ότι θα είναι δύσκολο»

«Είμαι φιλελεύθερος άνθρωπος, θέλω όλοι να είναι ελεύθεροι να δοκιμάσουν ότι θέλουν» ανέφερε, επίσης, ο ηθοποιός για όσους επιλέγουν να βρεθούν από άλλους χώρους σε εκείνον της υποκριτικής.