Έχετε κάποιο… θεματάκι με τον σύντροφό σας, συγγενείς ή συναδέλφους που σας ζορίζει; Αν δεν θέλετε να δυσκολέψετε κι άλλο τα πράγματα μην προσπαθήσετε να το διευθετήσετε σήμερα Δευτέρα, καθώς το αστρολογικό σκηνικό (Αφροδίτη από τον Ζυγό σε δυσαρμονική όψη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω και Σελήνη στον Σκορπιό από το μεσημέρι σε αντίθεση με τον Ουρανό στον Ταύρο) ανεβάζει κατακόρυφα την ένταση σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, φέρνοντας ξεσπάσματα άνευ λόγου και αιτίας.

Τι να περιμένει κάθε ζώδιο
Πιο συγκεκριμένα Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι όσο δεν παίρνετε πρωτοβουλίες για να προωθήσετε τις επιδιώξεις σας και αποφεύγετε τις αλλαγές, θα έρχεστε αντιμέτωποι με προκλητικές συμπεριφορές, που θα σας βγάζουν από τα ρούχα σας.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι δεν είναι εύκολο να αποκτήσετε αυτό που θέλετε, οικονομικά και ερωτικά. Αναρωτηθείτε πόσο έχετε βάλει το χεράκι σας κι έχετε περιπλέξει τα πράγματα, και αναλογιστείτε μήπως μπορείτε την ύστατη στιγμή να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα;

Τι φέρνει ο Οκτώβριος
Έτσι η αλλιώς ο Οκτώβριος, που καταφθάνει στρέφει το ενδιαφέρον μας στον συντροφικό τομέα, στις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες, αλλά και στα οικονομικά μας, καλώντας μας να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν γίνεται περισσότερο τις ισορροπίες με το περιβάλλον μας, δεδομένου ότι εγκυμονούν ανακατάξεις.

Πιο προσεκτικοί σε εντάσεις, έριδες, ρήξεις και δυσκολίες ειδικά από τις 4 /10 και μετά, καθώς ο Άρης, θα κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, πρέπει να είναι οι εκπρόσωποι του παρορμητικού Σταυρού όλων των δεκαημέρων, όπως και οι σταθεροί εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου, του 1ου δεκαημέρου

Ποιοι είναι οι πιο…. ευνοημένοι
Οι πιο τυχεροί του μήνα είναι οι Ταυροι και οι Σκορπιοί του 2ου και 3ου δεκαημέρου. Παραπονεμένοι δεν θα μείνουν οι Ιχθύες, Παρθένοι και δευτερευόντως Καρκίνοι και Αιγόκεροι, καθώς και οι Τοξότες.