Διημερίδα γνωριμίας με το στέκι των Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών (για συντομία Π.Ο.Φ.Π.Π.)

Ελάτε να γνωρίσετε τις ΠΟΦΠΠ το Σάββατο 12 και την Κυριακή 13 Οκτωβρίου!

Σάββατο:
20:00: Προβολή ταινίας στα σκαλάκια της Αγίου Νικολάου
22:00: Μουσική εκδήλωση στην Πλατεία Όλγας

Κυριακή:
18:00: Ενημέρωση στο στέκι μας (Ηρώων Πολυτεχνείου 58)

Οι ομάδες μας σας περιμένουν να τις γνωρίσετε μέσα από δράσεις και πολλά παιχνίδια!
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν φέτος είναι το Latin, το Hip-Hop (πρώην RnB), το Κινηματογραφικό, η Θεατρική, το Αργεντίνικο Tango, το Παραδοσιακό, το Break Dance, το Λογοτεχνικό, το Ladies' RnB, το Reggaeton και το Ρητορικό, ενώ στην οικογένειά μας έρχεται και η Capoeira!

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

~ Λίγα λόγια για να μας γνωρίσετε ~

Ηρώων Πολυτεχνείου 58. Κάθε μέρα, μια παρέα φοιτητών και μη , μαζευόμαστε και συνδημιουργούμε με άξονα τις τέχνες που αγαπάμε. Με έντονο το αίσθημα της ομαδικότητας και χωρίς αυθεντίες στο χώρο, μοιραζόμαστε γνώσεις, αναπτύσσουμε δεξιότητες (καλλιτεχνικές και κοινωνικές) και εκφραζόμαστε, με τον ιδιαίτερο, προσωπικό του τρόπο ο καθένας.

Στόχος μας είναι η ανάδειξη του πολιτισμού και η ελεύθερη πρόσβαση σε αυτόν από όλους, χωρίς χρηματικό αντίτιμο. Λειτουργούμε με βάση τη μεταλαμπάδευση γνώσεων και εμπειριών μεταξύ των μελών αλλά και την εκ νέου ανάπτυξη αυτών. Επίσης, όλα τα μέλη είναι ισότιμα και όλες οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά, έπειτα από συνδιαμόρφωση μέσα από συζητήσεις και συνελεύσεις ομάδων και συλλόγου.

Ο σύλλογός μας δημιουργήθηκε από φοιτητές πριν από 37 χρόνια. Χρηματοδοτείται από το ίδρυμα Τοπάλη και από το Πανεπιστήμιο. Πλέον, και έπειτα από κάποια χρόνια δυσκολιών στη στέγαση μας βρισκόμαστε σε κτήριο που μας παραχωρήθηκε από το Ίδρυμα Τοπάλη στην Ηρώων Πολυτεχνείου 58.