Ο Ολυμπιακός διέκοψε τη συνεργασία του με τον Ντέιβιντ Μπλατ και στον πάγκο του κόντρα στη Βαλένθια θα βρίσκεται ο βοηθός του, Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος υποστήριξε ότι θα μείνει ως πρώτος προπονητής για δύο παιχνίδια της Euroleague.

Την πρόθεση να αντικαταστήσει άμεσα τον Ντέιβιντ Μπλατ έχει ο Ολυμπιακός, με το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα να βρίσκεται στο προσκήνιο για την επιστροφή του στην ομάδα.

Προσωρινός προπονητής είναι πλέον ο Κεστούτις Κεμζούρα, ο οποίος αφού ξεκαθάρισε ότι θα είναι στον πάγκο για δύο ματς -σύμφωνα με όσα του έχει πει η διοίκηση των αδερφών Αγγελόπουλων- πριν αναλύσει το προσεχές παιχνίδι με τη Βαλένθια.

Οι δηλώσεις του Κεζμούρα

«Η Βαλένθια έχει τρεις πολύ καλούς ψηλούς, ειδικά τον Ντούμπλιεβιτς, τον οποίο πρέπει να περιορίσουμε. Θα μετρήσουν όλες οι λεπτομέρειες, ένας σημαντικός τομέας είναι τα ριμπάουντ, οι δεύτερες ευκαιρίες αλλά και τα λάθη.

Για την εμφάνιση των ξένων παικτών κόντρα στη Βιλερμπάν: «Δεν θα ξεχωρίσω παίκτες. Ως ομάδα παίξαμε άσχημα και ως ομάδα χάσαμε, ανεξάρτητα με το ποιος έπαιξε καλά. Αυτό δείχνει πως έχουμε πολλές δυνατότητες. Συζητήσεις δεν υπήρξαν, θα υπάρξουν αργότερα»…