«Με τόσο χρυσάφι που έχω δει, αισθάνομαι σαν πειρατής» δήλωσε σε συνέντευξη του ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, αποκάλυψε ότι παράτησε το σχολείο και ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια και το επάγγελμά του. Ο ενεχυροδανειστής μίλησε για την περιπέτειά του με το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού, αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως σταμάτησε το σχολείο στα 12 του χρόνια για να εργαστεί ως παλιατζής, αλλά και το πώς έφτασε σήμερα να έχει περισσότερα από 100 ενεχυροδανειστήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Ριχάρδος: Δε μετάνιωσα που άφησα το σχολείο, απ’ ό,τι φάνηκε δε μου χρειάστηκε

Ο Ριχάρδος αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τη δικαιοσύνη όταν πριν από ενάμιση χρόνο συνελήφθη ως κατηγορούμενος για λαθρεμπόριο χρυσού. «Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός και μεγάλωσε ο πατέρας μου. Έχω πάει μόνο μια τάξη στο Γυμνάσιο, δε μου άρεσε το σχολείο. Δε μετάνιωσα που άφησα το σχολείο, απ’ ό,τι φάνηκε δε μου χρειάστηκε!».

Ριχάρδος: Έχω το δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω!

Συνεχίζοντας την αφήγησή του, τόνισε «Τα χρήματα είναι πιο όμορφα από τα χρυσαφικά. Η σύλληψη μου, η περιπέτεια μου με τη δικαιοσύνη ήταν μια παρεξήγηση. Έχω το δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω!» ωστόσο αποκάλυψε ότι οι διαφημίσεις για τα καταστήματά του, τον εκνευρίζουν και δήλωσε 


«Η λάμψη του μπριγιάν μπορεί να σε τρελάνει» είπε ο Ριχάρδος μιλώντας στην Ελεονώρα Μελέτη και αποκάλυψε ότι έχει φρουρά γιατί έχει δεχτεί απειλές για τη ζωή του.


Ριχάρδος: "Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι" (Β' Μέρος)