Ένα τετράχρονο αγοράκι βρέθηκε να κρέμεται στο κενό, από το παράθυρο του τετάρτου ορόφου στην Κίνα. Το βίντεο της διάσωσης του από τους άνδρες της πυροσβεστικής έγινε viral στο διαδίκτυο.

Το μικρό αγόρι από την Κίνα ήταν τυχερό, καθώς το κεφάλι του σφήνωσε μεταξύ των προστατευτικών μπαρών που υπήρχαν στο παράθυρο του σπιτιού του. Όπως φαίνεται στο βίντεο, το τετράχρονο παιδί κρέμεται πολλά μέτρα από το έδαφος, στην πόλη Λίνυι στην ανατολική Κίνα.

Ο τετράρχονος σκαρφάλωσε στο παράθυρο από το δωμάτιο του σπιτιού το απόγευμα της Δευτέρας, έχασε την ισορροπία του και έπεσε, με το κεφάλι του να σφηνώνει μεταξύ των δύο σίδερων. Οι άνδρες της πυροσβεστικής έδεσαν ένα σχοινί στον θώρακα του παιδιού, προκειμένου να αποτρέψουν την πτώση και με υδραυλικό σύστημα, άνοιξαν τα κάγκελα ώστε να απελευθερώσουν το κεφάλι του.

Ο παππούς κοιμόταν όταν το τετράχονο αγόρι έπεσε στο κενό

Ο παππούς του τετράχρονου κοιμόταν την ώρα του ατυχήματος, αλλά ξύπνησε όταν εκείνο άρχισε να κλαίει, σύμφωνα με το CNN. Οι γονείς του αγοριού δεν βρίσκονταν στο σπίτι όταν συνέβη το περιστατικό.


Firefighters rescue boy dangling from fourth floor window