Στη Σερβία στο πλευρό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν βρέθηκε η σύζυγός του, Εμινέ στην επίσημη επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στο Βελιγράδι. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η παρουσία της ήταν επεισοδιακή.

Αναλυτικότερα, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Ν-1, στιγμές πριν την άφιξη της Εμινέ Ερντογάν στο κτίριο της τουρκικής πρεσβείας στη χώρα, οπλισμένοι άνδρες της προσωπικής ασφάλειας αναπτύχθηκαν στη γύρω περιοχή, ενώ κάποιοι εισήλθαν σε παρακείμενη καφετέρια προκειμένου να ελέγξουν το χώρο. Οπως ήταν φυσικό, το συγκεκριμένο περιστατικό σόκαρε αρκετούς από τους θαμώνες της καφετέριας οι οποίοι δεν καταλάβαιναν τι ακριβώς συμβαίνει.

Μερικοί μάλιστα αντέδρασαν με την κατάσταση να μυρίζει «μπαρούτι» όταν ένας σερβιτόρος -με την βοήθεια πελατών του καταστήματος- ώθησαν προς την έξοδο τους Τούρκος άνδρες της προσωπικής ασφάλειας της γυναίκας του Τούρκου προέδρου. Μάλιστα προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα χρειάστηκε και η παρέμβαση των υπαλλήλων της τουρκικής πρεσβείας, οι οποίοι με την σειρά τους ενημέρωσαν για το περιστατικό την σέρβικη αστυνομία.
Σύμφωνα πάντα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ένας σερβιτόρος και ένας πελάτης του καταστήματος προσήχθησαν από τις Αρχές, ωστόσο στιγμές αργότερα αφού καταγράφτηκαν τα στοιχεία τους.