Το EMS i-Motion, έφτασε και στην Πάτρα και έρχεται για να αλλάξει τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα στον χώρο του fitness. 

Μιλάμε για την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα i-Motion μηχανήματα. Το νέο μηχάνημα της i-Motion λειτουργεί με bluetooth, σε απόσταση που φτάνει τα 100 μέτρα, κάτι που ελευθερώνει τις κινήσεις του αθλητή, κάνοντας έτσι μια προπόνηση με "αόρατες" αντιστάσεις, που όμως νιώθει ο ίδιος αρκετά έντονα στο κορμί του, δίνοντας του ένα σούπερ αποτέλεσμα, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. 

Τα 20' προπόνησης με το EMS i-Motion ισοδυναμούν με 4 ώρες συμβατικής προπόνησης με αντιστάσεις. Μέσα στα 20' αυτά λεπτά αυξάνεται η μεταβολική δραστηριότητα, η οποία παραμένει υψηλή για αρκετές ώρες, ακόμα και μετά το τέλος της προπόνησης. Ταυτόχρονα η αύξηση του μεταβολισμού έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του σωματικού λίπους. 

Το EMS i-Motion λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο ευεργετικά τόσο στον τομέα της ενδυνάμωσης, όσο και στον τομέα του αδυνατίσματος. Πρόκειται για την πιο σύγχρονη μορφή προπόνησης, μέσα σε μόλις 20' λεπτά που δίνει την δυνατότητα στον αθλητή να πετύχει εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Αποτελέσματα που αφορούν διάφορους ξεχωριστούς τομείς, όπως την μυική υπετροφία, την βελτίωση της καρδιαναπνευστικής λειτουργίας, την μείωση του σωματικού λίπους, τις καλύτερες αθλητικές επιδόσεις, την εξάλειψη της κυτταρίτιδας, την καλύτερη στάση του σώματος, αλλά και την απαλλαγή των πόνων της πλάτης και της μέσης. 

Είναι το ιδανικό μηχάνημα, δηλαδή, για τον ερασιτέχνη, αλλά και για τον επαγγελματία αθλητή, δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στον personal trainer να συμπεριλάβει όλους τους τύπους των ασκήσεων στα 20' αυτά της προπόνησης που παρέχει στους μαθητές του.


Το EMS i - Motion είναι το μηχάνημα που θα σε βοηθήσει να "κτίσεις" με τη σωστή δουλειά το σώμα που ονειρεύεσαι, αποτελώντας μία καινοτόμο μέθοδος εκγύμνασης και ευεξίας. Θα το βρείτε στο S -MaX Fitness, στην Πανεπιστημίου 23, έχοντας ως σφραγίδα στο μάθημα την εμπειρία και το κύρος του Στέφανου Λαϊνά που θα καθοδηγεί την προπόνηση. 

Ο Στέφανος Λαϊνάς εξασφάλισε σε συνεργασία με τον Κώστα Αντωνακόπουλο (τον ιδιοκτήτη του Fitathlon Gym και του Α.Ο. Αστραπή), το μοναδικό αυτό μηχάνημα για τους λάτρεις του fitness στην Πάτρα. 

Βλέπετε όταν η σύγχρονη τεχνολογία "δένει" με την υψηλή ποιότητα γνώσεων του ανθρώπινου παράγοντα, τότε έρχονται θαύματα! Μη χάνετε χρόνο! Δοκιμάστε το! Kαλέστε τώρα ή στείλτε μήνυμα στη σελίδα τους στο facebook για την πρώτη γνωριμία με το EMS i-Motion. Ζήστε αυτή τη μοναδική εμπειρία με την πρώτη συνεδρία δωρεάν! Για να έχετε την ευκαιρία να αποφασίσετε...


To EMS i-Motion φέρνει την "επανάσταση" στον χώρο του fitness