Εδώ και 20 μέρες ένας Πατρινός που διαμένει στην περιοχή των Συνόρων (μεταξύ του ΚΕΤχ και της μονής του Προφήτη Ηλία) παίρνει τηλέφωνο την ΔΕΥΑ Πατρών για μία βλάβη που έχει γίνει σε αγωγό της επιχείρησης. 

Καμία ανταπόκριση, καμία παρέμβαση για να επιδιορθωθεί η βλάβη. Το νερό όλο αυτό το διάστημα, όπως μπορεί να δει κανείς και από τις φωτογραφίες που μας απέστειλε ο αναγνώστης του patrasevents.gr, χύνεται στο δρόμο.

Το μόνο που έγινε ήταν την τρίτη μέρα μετά τη βλάβη και ύστερα από αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις του καταγγέλλοντα να έρθει ένας υπάλληλος της ΔΕΥΑ για να διαπιστώσει ότι πράγματι υπάρχει θέμα με αγωγό της επιχείρησης. 

"Θα έρθουμε" του είπε "μην ανησυχείς". Από τότε όσο τον είδατε εσείς, άλλο τόσο τον είδε και αυτός. Το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος συνεχίζει και παίρνει τηλέφωνα καθημερινά στα γραφεία της ΔΕΥΑ Πατρών για να έρθουν να διορθώσουν την κατάσταση, όμως, τίποτα δεν γίνεται.

Τον έχουν στα.. θα. Πλέον η βλάβη έχει δημιουργήσει πρόβλημα σοβαρό και στο δικό του σπίτι, αφού η πίεση του νερού που τρέχει από τις βρύσες του, είναι ελάχιστη. 

"Θέλω να κάνω ντουζ και δεν μπορώ. Τι να κάνω; Να έρθω με τη πετσέτα;" τους είπε την τελευταία φορά που τους πήρε, φτάνοντας σε σημείο απόγνωσης. "Έλα..." του απάντησαν. Μια χαρά δηλαδή. 


Βλάβη αγωγού ύδρευσης στα Σύνορα της Πάτρας