Ο Τζόσουα Χένρι, πρωταγωνιστής του μιούζικαλ «The Wrong Man» που ανεβαίνει σε θεατρική σκηνή της Νέας Υόρκης, κατάφερε να πάρει ένα κινητό τηλέφωνο από το χέρι ενός θεατή συνεχίζοντας να τραγουδάει και «χωρίς να βγει εκτός του χαρακτήρα» που υποδύεται.

Tου πήρε το κινητό χωρίς φάλτσο

Ο βραβευμένος με Tony ηθοποιός είδε κάποιον στην πρώτη σειρά να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του «και το αφαίρεσε από τα χέρια του θεατή ενώ τραγουδούσε στη σκηνή, χωρίς να ξεφύγει από τον χαρακτήρα ή να κάνει φάλτσο αποσπώντας θερμό χειροκρότημα από το υπόλοιπο κοινό» ανέφερε πηγή στο Page Six.

Το κινητό επιστράφηκε μετά την παράσταση

Κάποιος που παρακολουθούσε την παράσταση στο θέατρο MCC πρόσθεσε: «Φαινόταν σαν να ήταν τέλεια χορογραφημένο… Είναι σαν την Patti LuPone (στο πιο αθλητικό στυλ)».

Kαι άλλο περιστατικό με κινητό

Η Patti Lu Pone είναι Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια γνωστή για τους ρόλους της σε μιούζικαλ. Η θρυλική ηθοποιός άρπαξε ένα τηλέφωνο από τα χέρια θεατή και βγήκε εκτός σκηνής όταν διαπίστωσε ότι έστελνε μηνύματα κατά τη διάρκεια παράστασης Shows for Days, το 2015.

Δείτε πώς απέσπασε το κινητό:


Patti LuPone Snatches Phone Away From Audience Member

Στο νέο περιστατικό, σύμφωνα με την Page Six, ο Χένρι επέστρεψε το «κατασχεθέν» τηλέφωνο στο νόμιμο ιδιοκτήτη του μετά την παράσταση.
Η παράσταση «The Wrong Man» σε σκηνοθεσία του βραβευμένου με Tony για το μιούζικαλ Χάμιλτον, Τόμας Κάιλ διαδραματίζεται στο Ρίνο της Νεβάδα και ακολουθεί έναν άνθρωπο ο οποίος συλλαμβάνεται για δολοφονία αφού βρίσκεται τον λάθος χρόνο σε λάθος μέρος.