Ένα οικογενειακό δράμα παίζεται τις τελευταίες ώρες στη συνοικία του Ψάχου, με μία διαζευγμένη πολύτεκνη μητέρα που κινδυνεύει να μείνει χωρίς σπίτι, εξαιτίας ενός χρέους που έχει στην τράπεζα. 

Η μητέρα τεσσάρων παιδιών έχει ένα χρέος από δάνειο, το οποίο φτάνει το ύψος των 110.000 ευρώ. Λόγω λανθασμένων νομικών χειρισμών δεν κατάφερε να ενταχθεί στους ευνοϊκούς όρους του Νόμου Κατσέλη και πλέον η τράπεζα εμφανίζεται ανένδοτη, έχοντας ειδοποιήσει τη γυναίκα να αποχωρήσει από το σπίτι της. 

Η γυναίκα αυτή μεγαλώνει με δυσκολία τα τέσσερα παιδιά της, ενώ το ένα εξ αυτών είναι ΑμεΑ. Δεν έχει εισοδήματα για να ανταποκριθεί στις ανάγκες των υποχρεώσεων της και βρίσκεται σε απόγνωση.

Αυτό που ζητά είναι μία πίστωση χρόνου προκειμένου να βρει ένα νέο σπίτι για να στεγάσει την οικογένειά της και ήδη με τη βοήθεια φορέων και συλλόγων που βρίσκονται στο πλευρό της έχουν γίνει τέτοιες κινήσεις. Μέχρι στιγμής έχει στείλει τα παιδιά της σε συγγενικό της πρόσωπο στην Αθήνα προκειμένου να μην ζήσουν τέτοιες στιγμές. 

Ωστόσο, η τράπεζα μέσω του δικαστικού επιμελητή δεν έχει τη διάθεση να περιμένει και τόσο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο ηλεκτρονικός πλειστηριασμός του σπιτιού της έγινε από συμβολαιογραφείο στην Κεφαλονιά.