Ο Νίκος γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε μουσική και μαθηματικά, και κυκλοφορεί albums, singles και συλλογές με ηλεκτρονικό/idm ήχο σε όλο τον κόσμο, για περισσότερο από δύο δεκαετίες.

Κομμάτια του έχουν συμπεριληφθεί σε περισσότερες από 100 διεθνείς συλλογές. Έχει γράψει και παράγει μουσική για θεατρικές παραστάσεις, ταινίες, ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, μουσικά θέματα για τελετές και διεθνείς εκδηλώσεις, ανάμεσα σε αυτά και 4 μουσικά θέματα για τις τελετές έναρξης και λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004, με τη London Philharmonic Orchestra, υπό τη μουσική διεύθυνση του Γιώργου Κουμεντάκη. Έχει συνεργαστεί με τον Paul McCartney, τον Lenny Kravitz, και με δεκάδες μουσικούς και παραγωγούς από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Σαν Dj έχει συνεισφέρει στην εξέλιξη του club culture, παίζοντας ως resident στα μεγαλύτερα clubs της χώρας (Factory, X-Club, +SODA, Cavo Paradiso & Mad Club στη Μύκονο κ.ά.), με εκατοντάδες guest εμφανίσεις σε clubs σε όλη την Ελλάδα, με sets στα θρυλικά Heaven Club και HQ στο Λονδίνο, οργανώνοντας εκδηλώσεις με την συμμετοχή διάσημων DJ και ομάδων από όλο τον κόσμο, και διατηρώντας ειδικό κατάστημα βινυλίων στην Αθήνα, με την ονομασία ‘Liquid Vinyl’.

Είναι συνιδρυτής του project DOC TV, που περιλαμβάνει το web-tv-mag www.doctv.gr, το online ραδιόφωνο www.radiodoc.gr, που για το 2017 το Mixcloud το τοποθέτησε στην 14η θέση της παγκόσμιας κατάταξής του, και την εταιρεία παραγωγής DOC TV Specials, με την οποία έχει παράγει εικόνα και ήχο για μεγάλους διεθνείς και ελληνικούς οργανισμούς και εταιρίες. Έχει σκηνοθετήσει περισσότερες από 600 ταινίες παρουσίασης, μικρά ντοκιμαντέρ και video-clip. Ως εικαστικός και φωτογράφος έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις, ενώ το 2008 πραγματοποίησε την πρώτη του προσωπική έκθεση φωτογραφίας με την υποστήριξη της Kodak. Το 2018 σκηνοθέτησε και παρήγαγε τα visuals για το ιστορικό live της επανένωσης των Στέρεο Νόβα, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Αυτό τον καιρό παράγει το 6o προσωπικό του album.