Ο Σύλλογος Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Πάτρας «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ», έχοντας ως χορηγό την εταιρεία Novo Nordisk Hellas, συμμετείχε με δυναμικό παρών στο δρομικό γεγονός  ¨Run Greece ¨, που διεξήχθη στην πόλη την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. 

"Μέλη του συλλόγου, αλλά και πολλοί φίλοι και υποστηρικτές του συλλόγου, δήλωσαν συμμετοχή στην ομάδα μας «Run to Change Diabetes”, που σκοπό έχει να περάσει το μήνυμα ότι μπορούμε Τρέχοντας να αλλάξουμε το Διαβήτη μας.

Η ομάδα μας είχε συμμετοχές σε όλες τις διαδρομές του αγώνα στην Πάτρα  15 συμμετοχές στα 10 χλμ., 260 συμμετοχές στα 5 χλμ και 13 συμμετοχές στον  παιδικό αγώνα και είχαμε μαζί μας και 30 μικρά παιδάκια τα οποία περνούσαν με το δικό τους τρόπο το μήνυμα της ενημέρωσης και της πρόληψης για το Σακχαρώδη Διαβήτη. Φέτος είχαμε την τιμή να τρέξει με τον ομάδα μας η κα Ήρα Κουρή, Πρόεδρος του Καρναβαλικού Εργαστηρίου του Δήμου της Πάτρας ,αλλά και η Πρόεδρος και τα  μέλη του συλλόγου ΕΛΕΑΝΑ Ν. Αχαΐας .Κατά τη διάρκεια του αγώνα μας επισκέφθηκε, ο κος Χαροκόπος Αντώνης, Γ΄Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Α.με.Α  και η κα Λιολιώ Κολυπέρα, Πρόεδρος του συλλόγου Άλμα Ζωής Πάτρας. 


Η Πρόεδρος του συλλόγου «ΖΩΗ ΓΛΥΚΙΑ» , κα Γούλα Βασιλική δήλωσε :

«Κάθε χρόνο οι συμμετοχές μας στο Run Greece αυξάνονται και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα καθώς έτσι δίνουμε τη δυνατότητα να ενημερώσουμε περισσότερο κόσμο για τον Σακχαρώδη Διαβήτη και επιτέλους να σπάμε το taboo.Ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν μαζί μας και δίνουμε ραντεβού για του χρόνου…. ακόμη πιο πολλοί !!»

Στο δελτίο τύπου της Novo Nordisk Hellas, o Γενικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου δήλωσε: 

«Η συμμετοχή της εταιρείας μας στο δρομικό γεγονός ¨Run Greece¨ στην Πάτρα, προκύπτει από την ανάγκη να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε το γενικό πληθυσμό για το Σακχαρώδη Διαβήτη 

και να επικοινωνήσουμε το μήνυμα, ότι η πρόληψη και η ρύθμισή του είναι δυνατό να επιτευχθούν με 3 επιλογές:

  1. Αξιολογώντας τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη με τη βοήθεια του ιατρού σας,
  2. Υιοθετώντας την υγιεινή διατροφή και 
  3. Εντάσσοντας στην καθημερινότητά μας την άσκηση».

Η Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων της Novo Nordisk Hellas κα Μαίρη Καραγεώργου, η οποία συμμετείχε στον αγώνα μαζί μας με αφορμή τον αγώνα της Πάτρας δήλωσε: 

Στόχος μας είναι να συμβάλλουμε στην αύξηση της ευαισθητοποίησης του κοινού απέναντι στον αντίκτυπο της νόσου του Σακχαρώδη διαβήτη. Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την πρόληψη, να προάγουμε την έγκαιρη διάγνωση στο Σακχαρώδη Διαβήτη και να ευαισθητοποιήσουμε την κοινωνία απέναντι στη νόσο.»

ΤΡΕΞΑΜΕ ΓΙΑ 4Η ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΑΒΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ !!

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ Ο ΔΙΑΒΗΤΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ!!

 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ !

 Η ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΉ ΤΟΥ" αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.