Το Patras Street Food Festival ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, κρίνοντας από την ανταπόκριση του κόσμου και την επισκεψιμότητα αυτής της διοργάνωσης το διήμερο, από την στιγμή που ο καιρός μας τα χάλασε και οι δράσεις της τρίτης ημέρας ματαιώθηκαν. 

Ωστόσο, το κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός του προγράμματος που είχε ανακοινωθεί από τους διοργανωτές πραγματοποιήθηκε και μάλιστα με τον κόσμο να γεμίζει τον χώρο του κήπου της Apotheosis. 

Μιλάμε φυσικά για την συναυλία που δόθηκε από την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων "Θανάσης Τσιπινάκης" και του Γιάννη Κότσιρα. Το αποτέλεσμα ποιοτικά ήταν υψηλό και αν μη τι άλλο ενθουσίασε το κοινό που απόλαυσε μία ξεχωριστή συναυλία.

Η φωνή του Γιάννη Κότσιρα "έδεσε" και το παραπάνω με τους ήχους των νυκτών εγχόρδων της ορχήστρας, με την νύξη των χορδών να παράγουν υπέροχες μελωδίες και τις νότες να διασκορπίζονται στην ατμόσφαιρα, προσφέροντας ένα μοναδικό μουσικό αποτέλεσμα που όσοι είχαν την τύχη να απολαύσουν σίγουρα θα θυμούνται για αρκετό καιρό.

Η βραδιά άλλωστε ήταν μαγευτική. Δείτε φωτογραφίες της συναυλίας από αυτές που έχουν ανέβει στην σελίδα των Φίλων της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων στο facebook.