Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 53χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκαν: ένα πτυσσόμενο στιλέτο και τρία φαρμακευτικά ναρκωτικά δισκία για τα οποία στερείται ιατρικής συνταγής.

Επίσης, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, ένας 48χρονος αλλοδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, σύμφωνα με τις οποίες του επιβλήθηκε ποινής φυλάκισης συνολικά έξι μηνών, χρηματική ποινή (6.000) ευρώ και δικαστικά έξοδα -160- ευρώ, για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς.

Ακόμα, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας 23χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (3) γραμμάρια κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε, στην οικία του 23χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (167) γραμμάρια κάνναβης. 

Επιπλέον, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, σε χωριό της Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, ένας 43χρονος ημεδαπός, για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών. 

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 43χρονου παρουσία δικαστικού λειτουργού, όπου βρήκαν  και κατέσχεσαν:

  • (3) δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσε σε γλάστρες σε εξωτερικό της οικίας του χώρο,  
  • (6,6) γραμμάρια  κάνναβης, 
  • (6) χλωρά τμήματα φυτών κάνναβης συνολικού βάρους (200) γραμμαρίων, 
  • (290) γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης

Τέλος, συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου  Δυτικής Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών για παράβαση του νόμου περί εκρηκτικών υλών, αντίσταση και επικίνδυνη σωματική βλάβη.