Τα όσα έγιναν το περασμένο Σάββατο κατά την κινητοποίηση του ΠΑΜΕ με αφορμή την επίσκεψη του Μάικ Πομπέο στην Αθήνα περιέγραψε ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά από διαδηλωτή ο οποίος τον κλώτσησε πισώπλατα.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός του Alpha, ο αστυνομικός τόνισε ότι είχε εντολή, αυτός και οι συνάδελφοί του να σταματήσουν τους διαδηλωτές που έριξαν μπογιές στο άγαλμα του Τρούμαν.

Όπως είπε επιχείρησαν με τη χρήση φισούνας και γκλοπ να τους περιορίσουν, ωστόσο το πλήθος συνεχώς αυξανόταν με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Η κατάθεση του αστυνομικού που δέχθηκε την «καρατιά»

Όπως κατέθεσε ο αστυνομικός εντελώς ξαφνικά δέχθηκε δύο χτυπήματα που προκάλεσαν και τον τραυματισμό του. Υπενθυμίζεται ότι ο αστυνομικός έχει σπάσει την κλείδα του, ενώ έχει τραυματιστεί σοβαρά και στον αυχένα.

Υπενθυμίζεται ότι χθες από πλευράς ΚΚΕ υπήρξε έντονη αντίδραση με αφορμή το περιστατικό, καθώς ο βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μπογδάνος έδωσε στη δημοσιότητα όνομα και επώνυμο του διαδηλωτή που χτύπησε τον αστυνομικό.

Δείτε το σχετικό βίντεο όπως προβλήθηκε στην τηλεόραση του Alpha:


Επίθεση σε αστυνομικό