Πέρα από την εκλογή του Πατρινού δικηγόρου στην ηγεσία της ΟΝΝΕΔ, Παύλου Μαρινάκη, η Πάτρα θα έχει δυναμική παρουσία και στη νέα κεντρική επιτροπή της Οργάνωσης Νέων της Νέας Δημοκρατίας, μετά τις αρχαιρεσίες που έγιναν στο 12ο συνέδριο. 

Πιο συγκεκριμένα, στο πλευρό του Παύλου Μαρινάκη θα βρίσκονται οκτώ πρόσωπα από την Πάτρα και την Αχαΐα, πρόσωπα που ο ίδιος γνωρίζει, έχοντας ξεκινήσει μαζί μια κοινή πορεία από τα μαθητικά τους χρόνια σχεδόν, στη γαλάζια παράταξη. 

Αναλυτικά τα πρόσωπα αυτά είναι τα εξής: 

- Ο Νίκος Σιαδήμας με 890 ψήφους εκλέχτηκε έκτος κατά σειρά. Ο Ν. Σιαδήμας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών και είναι κάτοχος ΜΒΑ. Εργάζεται ως στέλεχος επιχειρήσεων στο ιδιωτικό τομέα. 

- Ο Σπύρος Πετούσης έλαβε 581 ψήφους και εκλέχθηκε στην 26η θέση. Είναι οικονομολόγος και στέλεχος εταιρείας ιατρικών ειδών. Είναι οικονομολόγος και στέλεχος εταιρείας ιατρικών ειδών και εκλεγμένο μέλος στη ΣτΑ του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Έχει αποφοιτήσει από το Πανεπιστήμιο Πατρών. 

- Ο Κωνσταντίνος Καραλής συγκέντρωσε 518 ψήφους και βρέθηκε στην 32η θέση. Είναι διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πανεπιστημίου Πατρών, MSc στην Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική από το Πανεπιστήμιο Πειραιά.  

- Ο Σταύρος Σταυρόπουλος έλαβε 467 ψήφους και εκλέχθηκε στην 44η θέση. Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών και στέλεχος κατασκευαστικής εταιρείας που ασχολείται με εργολαβίες δημοσίων έργων.  

- Ο Χρήστος Πανίτσας συγκέντρωσε 449 ψήφους και εκλέχθηκε στην 48η θέση. Είναι γεωλόγος γεωτεχνικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών. Είναι πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας.

- Ο Βασίλης Παπαδόπουλος έλαβε 410 ψήφους και εκλέχθηκε στην 57η θέση. Είναι πολιτικός μηχανικός, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών και πρώην υπεύθυνος πόλης ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΑΕΙ Πάτρας.

Παναγιώτης Μποσγανάς έλαβε 258 ψήφους και εκλέχθηκε στην 105η θέση. Είναι τελειόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Πατρών, υπεύθυνος Αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων στην ΟΝΝΕΔ Αχαΐας. 

- Ο Κωνσταντίνος Γκιάλας έλαβε 211 ψήφους και εκλέχθηκε στην 120η θέση. Γεννήθηκε στην Αθήνα, με καταγωγή από τη Χίο. Σπουδάζει στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών, από το 2014 και φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές του.