Από την 16η έως και την 20η Οκτωβρίου, το Patras Codecamp επιστρέφει για 4η συνεχόμενη χρονιά!

5 ημέρες

1 εναρκτήρια ημερίδα 

13 δωρεάν εργαστήρια διάρκειας 28 ωρών από 17 εκπαιδευτές 

Στόχος του Patras Codecamp είναι η προώθηση του προγραμματισμού, των ψηφιακών δεξιοτήτων και της τεχνολογίας, να φέρει σε επαφή με το αντικείμενο νέους και νέες και να βοηθήσει να κλείσει το χάσμα μεταξύ ανδρών-γυναικών. 

Είσαι 18 ετών και άνω;

Έλα να ζήσεις τη μαγεία του Προγραμματισμού και της Τεχνολογίας!

Μάθε βασικές και πιο προχωρημένες γνώσεις του Προγραμματισμού μέσα από διαδραστικά εργαστήρια με θεματικές όπως:

Python

STEM

Game Development

Augmented Reality

Blockchain

Internet οf Things

Machine Learning

Web Design

e-Learning Platforms

Τα εργαστήρια χωρίζονται ανάλογα με τον βαθμό δυσκολίας σε Αρχαρίων (beginners), Μέτριας δυσκολίας (medium) και Προχωρημένων (advanced). Η συμμετοχή σε αυτά είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα πραγματοποιηθούν στον φιλόξενο και ανανεωμένο 3ο όροφο του POS4Work (Γούναρη 69, Πάτρα). Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στην επίσημη ιστοσελίδα της δράσης: https://patrascodecamp.euΗ εγγραφή είναι απαραίτητη.

Επίσης, σας περιμένουμε στις 16 Οκτωβρίου στις 18:00 στο Επιμελητήριο Αχαΐας για το Εναρκτήρια Ημερίδα με την οποία θα ανοίξουν οι φετινές εκδηλώσεις του Patras Codecamp!

Μαζί μας θα βρίσκονται εκλεκτοί προσκεκλημένοι ομιλητές από εταιρείες και οργανισμούς της πόλης μας, και όχι μόνο. Σκοπός της ημερίδας είναι να αναδειχθεί η καινοτομία που παράγεται στην πόλη της Πάτρας, η σημασία της τεχνολογίας στην εκπαίδευση και στην στήριξη των ευπαθών ομάδων, καθώς και ο σπουδαίος αντίκτυπος που αυτή έχει στην ζωή μας! Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν απαιτείται εγγραφή.

Οι δράσεις του Patras Codecamp διοργανώνονται κάθε Οκτώβριο από την InterMediaKT και το POS4Work, στηρίζοντας έμπρακτα την δράση Europe Code Week, η οποία πραγματοποιείται σε όλο τον κόσμο.

Το πλήρες πρόγραμμα ανά ημέρα μπορείτε να το δείτε εδώ.