Σε μία εξαίσια αθλητική διοργάνωση από κάθε άποψη στην Σαντορίνη πήρε μέρος η Πατρινή Χριστίνα Βλαχάκη. 

Η Πατρινή εικαστικός συμμετείχε στο Santorini Experience 2019 που έλαβε χώρα στις 4 με 6 Οκτωβρίου, σε μία διοργάνωση που αποτέλεσε διαφήμιση για το νησί και συγκέντρωσε το παγκόσμιο ενδιαφέρον με τις συμμετοχές επαγγελματιών και ερασιτεχνών αθλητών για αγώνες τρεξίματος και κολύμβησης ανοιχτής θαλάσσης.

Η διοργάνωση έγινε για πέμπτη συνεχή χρονιά και το δυναμικό “παρών” έδωσαν μεγάλα ονόματα του αθλητισμού, όπως ο αργυρός Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης Σπύρος Γιαννιώτης, ο Ιάπωνας Ολυμπιονίκης του Ρίο, Yasunari Hirai, καθώς και η ελίτ της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Κέλλυ Αραούζου, ο πρωταθλητής Ευρώπης Γιώργος Αρνιακός και οι πρωταθλητές Ελλάδας Δημήτρης Νέγρης, Στελλίνα Απλαντή, Δημήτρης Μανιός και αρκετοί ακόμα. 

Συνολικά συμμετείχαν 160 κολυμβητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ ξεχώρισε η συμμετοχή του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη. Ο αγώνας διεξήχθη από το ηφαίστειο έως το παλιό λιμάνι του νησιού και ήταν υπό την αιγίδα της ΚΟΕ και του Υπουργείου Τουρισμού. Την πρώτη θέση στους άνδρες πήρε ο Ιάπωνας Χιράι, με την τριάδα να συμπληρώνει ο Αρνιακός (2ος) και ο Μανιός (3ος), ενώ στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Αραούζου, δεύτερη η Απλαντή και τρίτη η Γιαμουμάκου.

Η Πατρινή έδωσε τα δυνατά της στον αγώνα που συμμετείχε και στο τέλος πήρε και το αναμνηστικό μετάλλιο της διοργάνωσης για την εμπειρία της, τερματίζοντας όπως μας είπε μέσα στους 90 πρώτους. Μάλιστα μας παραχώρησε ορισμένες φωτογραφίες από την διοργάνωση που στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Santorini Experience 2019 Teaser


Swimming tips from our Champions!