Απίστευτο περιστατικό έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, στην εθνική οδών Πατρών - Αθηνών, στο ύψος του καταστήματος Σκλαβενίτη, κοντά στο Le Coq. 

I.X. τράκαρε από πίσω ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi που ετοιμαζόταν να στρέψει αριστερά στην οδό Χαρωνείας, βγάζοντας κανονικά φλας και στη συνέχεια έγινε "καπνός". Τόσο.... καπνός που κανείς δεν κατάφερε να διακρίνει τον αριθμό της πινακίδας της κυκλοφορίας του. 

Η καταγγελία που έφτασε στα γραφεία του patrasevents. gr μιλάει για ένα συμβάν που θα μπορούσε να είχε στοιχίσει τη ζωή του οδηγού του Audι αυτοκινήτου. Η σύγκρουση ήταν αρκετά σφοδρή καθώς το Audi πετάχτηκε στο αντίθετο ρεύμα και ο οδηγός του μέχρι να καταλάβει τι είχε γίνει, ζαλίστηκε και σοκαρίστηκε από το τράνταγμα. 

Αυτό μάλλον ήταν και το καθοριστικό σημείο που βοήθησε τον δράστη και φυγά του αγνώστου Ι.Χ. να το σκάσει από το σημείο, χωρίς καν να σταματήσει καθόλου, χωρίς να δει αν ο συνάνθρωπος του ήταν καλά ή όχι. Ευτυχώς οδηγός του βγήκε σώος από το αμάξι του, αν και το όχημα έχει υποστεί μεγάλες ζημιές στο πίσω μέρος του από την σύγκρουση. 

Δεν χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, όμως, καλείται να πληρώσει από την τσέπη του τη ζημιά που έχει γίνει στο αυτοκίνητο του, για ένα συμβάν που ο ίδιος δεν είχε καμία ευθύνη και όπου έπεσε θύμα εγκατάλειψης αυτού του ασυνείδητου οδηγού. Η ασφαλιστική εταιρεία, βλέπετε, δεν μπορεί να καλύψει τη ζημιά, αν δεν βρεθεί το αυτοκίνητο που ήρθε σε σύγκρουση με το Αudi. 

Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι πώς το I.X. έφυγε χωρίς καν να σταματήσει από τη στιγμή που η σύγκρουση ήταν σφοδρή και λογικά θα έχει υποστεί και αυτό σημαντικές ζημιές. Ωστόσο, κάποιοι ελάχιστοι παρόντες που είδαν το συμβάν (ήταν Κυριακή και δεν υπήρχε κόσμος) φωνάζοντας του να σταματήσει, χωρίς αυτός να τους ακούσει, δεν κατάφεραν να συγκρατήσουν τον αριθμό, ώστε να γίνουν οι σχετικές διαδικασίες. 

Το μόνο που συγκράτησαν από το Ι.Χ. ήταν ότι ο άγνωστος οδηγός δεν ήταν μόνος, αλλά είχε συνοδηγό, ενώ το αυτοκίνητο ήταν σκούρου χρώματος πιθανότατα γκρι ή μαύρο. Όσο για την μάρκα οι μαρτυρίες δεν είναι συγκεκριμένες, όμως, κρίνοντας από ότι η πινακίδα ήταν σε δεξιά θέση και όχι μπροστά εικάζεται ότι το Ι.Χ. ήταν μάλλον Alfa Romeo.

Πάντως για το συμβάν έχει γίνει αναφορά στην τροχαία, ενώ το άγνωστο Ι.Χ. θα έχει εμφανή σημάδια από την σύγκρουση στο μπροστινό του μέρος. Ο καταγγέλλων καλεί όποιον έχει δει κάτι ή δει ένα αυτοκίνητο που είναι τρακαρισμένο στο μπροστινό του μέρος να ειδοποιήσει την τροχαία ή να επικοινωνήσει με το εξής τηλέφωνο: 6975757793.