Ελάφι εισέβαλε σε κομμωτήριο στη Νέα Υόρκη προκαλώντας πανικό σε πελάτες και εργαζόμενους στο κατάστημα.

Το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο, από την κάμερα ασφαλείας του κομμωτηρίου δείχνει μια κομμώτρια να κουρεύει έναν πελάτη, την ώρα που μια άλλη πελάτισσα περιμένει υπομονετικά της σειρά της στον καναπέ. Δευτερόλεπτα αργότερα, ένα ελάφι εισβάλει μέσα από την τζαμαρία, πάνω από την ανυποψίαστη πελάτισσα και τρέχει πανικόβλητο μέσα στο κατάστημα.

Ο πανικός κράτησε ευτυχώς λίγα μόνο δευτερόλεπτα, καθώς το τρομοκρατημένο ελάφι βγήκε σχεδόν αμέσως από την πόρτα του κομμωτηρίου. Η κομμώτρια ακούγεται να φωνάζει «Θεέ μου, θεέ μου» στη θέα του ελαφιού μέσα στο κατάστημα. Το τρομαγμένο ζώο είχε εξαφανιστεί όταν έφτασε στο σημείο η αστυνομία προκειμένου να καταγράψει το περιστατικό.

Ξέσπασε σε κλάματα η κομμώτρια μετά την «έφοδο» του ελαφιού

Το βίντεο ανάρτησε το ίδιο το κομμωτήριο στη σελίδα του στο Facebook, το Σάββατο, σημειώνοντας πως το ασυνήθιστο περιστατικό «μόλις συνέβη». Η κομμώτρια έτρεμε από την ταραχή της, ενώ και ο πελάτης που κούρευε πριν εισβάλει το ελάφι την αγκάλιασε για αν την ηρεμήσει. Δείτε παρακάτω όλο το βίντεο, όπως αναρτήθηκε στο Facebook.


Deer jumps through window of Long Island hair salon