Δυνατό παιχνίδι έδωσε ο Πατρινός πρωταθλητής του Muay Thai Δήμος Ασημακόπουλος στην Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας στο Grand Fight Arena με τον αθλητή από τη Βουλγαρία τον 24χρονο Sevdalin Slavov.

Ο Βούλγαρος αθλητής είναι δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής (2018, 2019) στην κατηγορία του και άλλες δύο φορές πρωταθλητής Ευρώπης (2016, 2018), έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό, αντάξιο σχεδόν του Δήμου Ασημακόπουλου που θεωρείται και αυτός ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου στο άθλημα αυτό.

Ο αγώνας ήταν θεαματικός, μπροστά σε ένα σχεδόν γεμάτο από κόσμο γήπεδο (χωράει 3.000 θεατές) και ήταν το κύριο παιχνίδι της διοργάνωσης, στην κατηγορία των 63 κιλών.

Ο Πατρινός πρωταθλητής που πήρε μεταγραφή στo Rama Camp Muay Thai-Boran School, έχοντας δάσκαλο του τον Κώστα Θεοδούλου, γνώρισε την ήττα, σε ένα αποτέλεσμα αμφισβητούμενο, κρίνοντας από τα όσα έγραψε ο ίδιος στο facebook.

"Μετά από το όμορφο ματς (Muaythai Cage Fight ) δεν μας έβγαλαν μπροστά οι Βούλγαροι κριτές. Δεν το συνηθίζω σαν αθλητής αλλά νιώθω νικητής αφού μόνο με νοκ ουτ θα μας δίνανε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο μου (2 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής) ο οποίος στάθηκε επάξια. 

Επόμενος σταθμός το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στο Μινσκ. Σας ευχαριστώ όλους για τα όμορφα μηνύματα και τις ευχές σας. Ευχαριστώ επίσης όλους τους δικούς μου ανθρώπους που είναι δίπλα μου, την πανελλήνια ομοσπονδία, το Rama Camp και το δάσκαλο Κώστα Θεοδούλου για την όμορφη προετοιμασία. Ευχαριστώ από καρδιάς τους χορηγούς μου για την συμπαράσταση και την εμπιστοσύνη τους".