"Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια σου", αυτό θα είναι το βασικό σλόγκαν της εκστρατείας που πρόκειται να ξεκινήσει το κόμμα της προηγούμενης κυβέρνησης, στο πλαίσιο της ανασύνταξης της πορείας του, κάτι που ήδη έχει αναγγείλει. 

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποκτήσει νέα μέλη και ειδικότερα για την Πάτρα και την Αχαΐα, ο πήχης είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος, έχοντας σαν σκοπό τις 6.500 εγγραφές. Η διαφημιστική καμπάνια και το σλόγκαν του κόμματος θα έχει ακριβώς αυτό το νόημα, να δώσει δηλαδή μία ενεργό συμμετοχή σε όλα τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από το πρώτο έως και το τελευταίο. 

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ανοίξει και η νέα ψηφιακή πλατφόρμα - υπεύθυνος της οποίας είναι ο Αλέξης Χαρίτσης - για την εγγραφή νέων μελών. Η καμπάνια αυτή εμπεριέχει και τις περιοδείες του αρχηγού Αλέξη Τσίπρα, που θα έχει ως πρώτο του σταθμό την Πάτρα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην πρωθυπουργός και αρχηγός της αντιπολίτευσης αναμένεται να είναι στην αχαϊκή πρωτεύουσα στις 14 και 15 Οκτωβρίου, έχοντας μαζί του κορυφαία στελέχη του κόμματος. 

Μετά την Πάτρα, ο επόμενος σταθμός είναι το Ηράκλειο της Κρήτης. Όσο για το συνέδριο του κόμματος, ένα συνέδριο που θα είναι κομβικής σημασίας όλα δείχνουν ότι θα γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο.