Η "ουρά" αυτή που βλέπετε στη φωτογραφία εξωφύλλου δεν είναι στο εξωτερικό.

Είναι από την Πάτρα και πιο συγκεκριμένα έξω από το χώρο του κήπου της Apotheosis, εκεί που διοργανώνεται και πραγματοποιείται το Patras Street Food Festival. Την ώρα που ο Vaslikos μαζί με τον Σωτήρη Ντούβα και τους υπόλοιπους μουσικούς είχαν ανέβει στη σκηνή για την κεντρική συναυλία της πρώτης ημέρας της διοργάνωσης, έξω από το χώρο γινόταν χαμός από άτομα όλων των ηλικιών που περίμεναν υπομονετικά να μπουν μέσα, πληρώνοντας το εισιτήριό τους. 

Η "ουρά" αυτή, σύμφωνα με ανθρώπους που βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο, ξεκινούσε από το πάνω μέρος, στην είσοδο του κήπου της Apotheosis, έφτανε κάτω στην παραλία, εκεί που βρίσκεται το περίπτερο και μάλιστα συνεχιζόταν κιόλας, ακόμα πιο πέρα. Απίστευτο έτσι; Αρκετοί που δεν γνώριζαν τι συνέβαινε ρωτούσαν να μάθουν τι γινόταν και περίμενε τόσο κόσμος στην "ούρα", όχι βέβαια για αρκετή ώρα, αφού οι διοργανωτές αποδείχτηκε ότι είχαν αντανακλαστικά και η οργάνωση ήταν στην εντέλεια. 

Το θέμα χρήζει και μιας φιλοσοφικής χροιάς. Η ροή του κόσμου στο Patras Street Food Festival, τόσο το Σαββάτο, όσο και την Κυριακή (για την Δευτέρα δεν ξέρουμε ακόμα, πολλά θα εξαρτηθούν από τον καιρό), δείχνει το πόσο διχασμένοι είναι οι Πατρινοί για καινούρια πράγματα, το πόσο ανάγκη έχει αυτή η πόλη την εξωστρέφεια και το πόσο χρειάζονται αυτές οι νέες ιδέες από ανθρώπους που γνωρίζουν και έχουν τη διάθεση, αλλά και τον επαγγελματισμό. 

Η πρώτη δράση εξωστρέφειας που διοργάνωσαν οι Δημήτρης Φάκαλος, Νάντια Κωνσταντινίδη και Γιάννης Ροδόπουλος, υπό την αιγίδα του ΣΚΕΑΝΑ στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, στο πλαίσιο του φακέλου Visit Patras που έχει σαν στόχο να αναδείξει και να ενισχύσει την τουριστική δυναμική της Πάτρας.

Περιμένουμε πλέον τις άλλες δύο δράσεις που σύμφωνα με τα όσα μας έχουν πει οι εκπρόσωποι του ΣΚΕΑΝΑ είναι να πραγματοποιηθούν μέσα στους επόμενους μήνες. Όπως αποδείχτηκε η Πάτρα έχει ανάγκη τις προτάσεις του ΣΚΕΑΝΑ.