Ο κόσμος αγκάλιασε το Patras Street Food Festival και από τη στιγμή που έκανε αυτό, δεν θα μπορούσε να μην κάνει το ίδιο και στο Bobo's Street Food Festival που ακολούθησε μετά την πρώτη μέρα της διοργάνωσης, το πρωί της Κυριακής. 

Από τις 11 το πρωί, που το φεστιβάλ των μικρών με τις παιδικές λιχουδιές "δρόμου", άνοιξε τις πύλες του, ο κόσμος δεν σταμάτησε να προσέρχεται στον χώρο του κήπου της Apotheosis, με τα περίπτερα της διοργάνωσης να υποδέχονται τους επισκέπτες του με νέες γεύσεις. 

Ένα φεστιβάλ για παιδιά, όμως, δεν θα μπορούσε απλώς και μόνο να μείνει στο φαγητό και να αποκλείσει το παιχνίδι. Σαλτιμπάγκοι, κλόουν και ο Χρήστος Καλπουζάνης με το θέατρο σκιών είχαν πάρει από νωρίς θέσεις και υποδέχτηκαν τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του Bobo's Street Food Festival με τον δικό τους μοναδικό τρόπο. 

Φυσικά το κλου της διοργάνωσης των μικρών του Street Food Festival δεν ήταν άλλο από την συναυλία του Φοίβου Δεληβοριά που με την κιθάρα του και την υπέροχη φωνή του, τραγούδησε για τα παιδιά, εξάπτοντας τη φαντασία με τις ιστορίες του και την μουσική του. Το φεστιβάλ συνεχίζει το πρόγραμμα του και η ροή του κόσμου δεν έχει σταματήσει. 

Ακολουθεί η συναυλία με τους Cubaneros και το βράδυ η μεγάλη συναυλία με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου Πατρέων "Θανάσης Τσιπινάκης" να συνοδεύει την υπέροχη φωνή του ένα και μοναδικού Γιάννη Κότσιρα. 

Δείτε φωτογραφίες από το πρωί της Κυριακής. 


(Οι φωτογραφίες και τo βίντεο είναι από το facebook).