Ο Χρήστος Μάστορας και ο Δημήτρης Μπάσης μας ζητούν «Ένα Λεπτό», μέσα από μία ξεχωριστή μουσική σύμπραξη – έκπληξη, που κυκλοφορεί, μαζί με music video, από την Panik Records!

Το «Ένα Λεπτό» σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη, του πιο καταξιωμένου στιχουργού της γενιάς του και μουσική του ταλαντούχου νέου συνθέτη Νικόλα Μαυρέση, συνδυάζει τις μοναδικές ερμηνείες του Χρήστου Μάστορα και του Δημήτρη Μπάση σε ένα εκπληκτικό τραγούδι, το οποίο συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικό music video, που σκηνοθέτησε ο Γιάννης Μιχελόπουλος και γυρίστηκε στο Μουσείο της Πόλεως των Αθηνών.

Ο πολυτάλαντος frontman του κορυφαίου ελληνικού συγκροτήματος MΕΛISSES και ο καταξιωμένος λαϊκός ερμηνευτής κλέβουν για ακόμα μία φορά τις εντυπώσεις, αποτυπώνοντας δισκογραφικά τη δυνατή μουσική τους χημεία.

Το «Ένα Λεπτό» ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. Είναι ενδεικτικό πως το single κατέκτησε το no1 του iTunes chartμέσα σε λιγότερο από 24 ώρες, ενώ «μαγνήτισε» και τα ερτζιανά, με την αποκλειστική ραδιοφωνική του μετάδοση από συχνότητες σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο και ήδη βρίσκεται σε υψηλές θέσεις του airplay chart.


Χρήστος Μάστορας & Δημήτρης Μπάσης - Ένα Λεπτό - Official Music Video