Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Εμπνευσμένες θα είναι οι ιδέες σας, θα βρείτε την ευκαιρία να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις. Είστε στη χρονική στιγμή που θα επιτευχτεί ένας οικονομικός σας στόχος, κινηθείτε χωρίς επιφυλάξεις, τα αποτελέσματα θα είναι ικανοποιητικά. Κοινωνικές συναναστροφές, ευχάριστες συνομιλίες και ξαφνικές αποκαλύψεις, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Έρχεται καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για έναρξη σχέσης.

Ταύρος

Θετική θα είναι η σκέψη σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, η εικόνα σας προς τους τρίτους θα είναι ελκυστική, θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Στον ερωτικό σας τομέα για όσους από εσάς είστε σε σχέση, με το ταίρι σας θα υπάρξει ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, εσείς οι δεσμευμένοι θα επικεντρωθείτε στην φροντίδα της οικογενείας σας.

Δίδυμοι

Θα έχετε την αισιοδοξία να προβείτε σε καινούργια επαγγελματικά άλματα. Για εσάς που θέλετε να επεκταθείτε ή να αναλάβετε επιχειρηματικά ρίσκα, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα, σταματάτε πλέον να αγχώνεστε. Μια επαγγελματική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα.

Καρκίνος

Θα φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας, για επαγγελματικά θέματα δε θα κινηθείτε παρορμητικά, θα είστε σε θέση να ερευνήσετε και να μελετήσετε τα ενδεχόμενα. Στον ερωτικό σας τομέα, οι απελευθερωμένες σας διαθέσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις προσέγγισης και επανασύνδεσης. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, εσείς ερωτικά μόνοι θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για φλερτ και νέες γνωριμίες.

Λέων

Προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τα έσοδα σας, θα είστε επιρρεπείς στα έξοδα ίσως και στις επιπόλαιες αγορές. Ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δε θα σας αφήσουν να παρασυρθείτε από απαισιόδοξες σκέψεις. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, θα αναζητήσετε φιλικές παρέες, δε θα απορρίψετε προτάσεις για εξόδους διασκέδασης. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Παρθένος

Θα είστε ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ορεξάτοι για τολμηρές συζητήσεις. Σήμερα δύσκολα θέματα θα κατανοήσετε, σκοτεινά σημεία θα διαλευκανθούν, απρόσμενες πληροφορίες θα σας ανοίξουν τα μάτια. Διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, αποδεχτή θα γίνει μια πρωτότυπη επαγγελματική σας ιδέα. Στα ερωτικά σας, με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα ανοίξει δίοδο θέρμων ερωτικών εξελίξεων.

Ζυγός

Η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα σας, ίσως να ανεβάσετε τον πήχη των διεκδικήσεων σας, θα υπάρξουν ανακαλύψεις και ευρηματικές ιδέες. Δεν αποκλείεται να λάβετε νέες επαγγελματικές προτάσεις, πολύ καλά θα κάνετε και πριν απαντήσετε θα ζυγίσετε πρώτα τα υπέρ και τα κατά. Σε περίπτωση που κάνετε προσπάθειες επανασύνδεσης θα λάβετε θετική και άμεση ανταπόκριση. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο ξαφνικής δέσμευσης.

Σκορπιός

Θα απαλλαγείτε από το άγχος και τις σκοτεινές σκέψεις. Ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε βαριές υποχρεώσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που ξέρετε πως σας βλέπουν ανταγωνιστικά. Σήμερα θα είναι μια καλή μέρα να φροντίστε για την υγεία σας, ψυχική και σωματική, και κυρίως για την καλοπέραση σας. Πείτε ναι σε προτάσεις φίλων για εξόδους, θα υπάρξει προσωπική συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Τοξότης

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στα επαγγελματικά σας βήματα με ανανεωμένη διάθεση και με ακμαία αυτοπεποίθηση. Θα σας δοθεί η ευκαιρία για νέα επαγγελματικά ανοίγματα, δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες και στα ταλέντα σας. Οι ονειροπολήσεις σας θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Ένα ξαφνικό και τελείως απρόοπτο συμβάν θα σας ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα, οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις πράξεις σας.

Αιγόκερως

Καταφθάνουν αναπάντεχα γεγονότα, θα σας εκπλήξουν οι ευχάριστες αποκαλύψεις που θα προκύψουν. Τα απρόβλεπτα συμβάντα ενδεχομένως να σας βγάλουν από τις συνήθειες σας, έρχονται αλλαγές στα δεδομένα σας. Χρήματα θα πέσουν στα χέρια σας, αποφύγετε τις περιττές σπατάλες. Στον ερωτικό σας τομέα η εμφάνιση προσώπου που είχε διαγράφει από τη σκέψη σας, θα φέρει ευχάριστα αναποδογυρίσματα με αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη.

Υδροχόος

Σήμερα θα επικεντρωθείτε κυρίως σε θέματα συναισθηματικά, θα αναζητήσετε ηρεμία, ξεκούραση και ψυχική ισορροπία. Αδιάφορους θα σας αφήσει ο ανταγωνισμός, στόχος σας θα είναι να βρεθείτε σε ανέμελες φιλικές παρέες, θα εστιάσετε στις ουσιαστικές επαφές. Πρόκληση θα αποτελέσει για εσάς το εντυπωσιακό πρόσωπο που θα σας συστήσουν, δεν αποκλείεται η γνωριμία σας να καταλήξει σε σταθερή ερωτική σχέση. Ανέμελη θα είναι η στάση σας, οι χωρισμένοι θα είστε θετικοί στο ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

Ιχθείς

Σε έξαρση θα βρίσκονται οι αισθήσεις σας, τολμηρή θα είναι η διάθεση σας. Τώρα θα νιώσετε σιγουριά και αυτοπεποίθηση, θα καταφέρετε να επηρεάσετε με τις απόψεις και τις ιδέες σας. Όσοι από εσάς αναζητάτε εργασία θα υπάρξει άνοιγμα για να προχωρήσετε σε νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, αν περιμένετε απάντηση για συγκεκριμένη επαγγελματική θέση θα δοθεί θετική κατάληξη. Ερωτικό άτομο από το παρελθόν σας θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης.

Πηγή: loveletters.gr